10 september 2010
Audi A5 (2007 - 2016)

Audi A5 (2007 - 2016)

Audi A5 Coupe nu ook als Pro Line Business

10 september 2010 | De Audi A5 Coupé is met onmiddellijke ingang ook leverbaar in Pro Line Business-uitvoering. Ten opzichte van de reguliere versie biedt de nieuwe variant meer luxe en comfort. De Pro Line Business-uitvoering van de A5 Coupé heeft extra's als Xenon plus-verlichting, MMI navigatie, metallic-/pareleffectlak en een diefstalalarm. De levering van de Audi A5 Coupé Pro Line Business start met ingang van heden.

De toevoeging Pro Line Business staat voor een uitbreiding van de standaarduitrusting. Elke A5 in Pro Line Business-uitvoering beschikt standaard over de volgende zaken: metallic- of pareleffect lak, Xenon plus-verlichting, een multifunctioneel sportstuur (bij automatische transmissie met schakelpaddels), een diefstalalarm (TNO/SCM goedgekeurd), Audi soundsystem, MMI navigatie, bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm en telefoonvoorbereiding.

Audi A5 (2007 - 2016)

Alle A5 Coupé-modellen (met uitzondering van de S5 en RS 5) zijn leverbaar in Pro Line Business-uitvoering. In alle gevallen geldt dat de meerprijs € 2.495 bedraagt.

De levering van de Audi A5 Coupé in Pro Line Business-uitvoering start per direct.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!