6 september 2010
Seat Ibiza (2008 - 2017)

Seat Ibiza (2008 - 2017)

Seat Ibiza tijdelijk Armin Approved

6 september 2010 | Enkele weken geleden lanceerden Seat en DJ Armin van Buuren de campagne '24 uur Ibiza', waarbij 300 deelnemers kans maken om een 24-uurs trip naar het partyeiland Ibiza te winnen voor de exclusieve album release party van Armin. Als onderdeel van die campagne heeft Seat nu ook een speciale uitvoering van de Seat Ibiza Club gelanceerd, waarop Armin van Buuren het stempel 'Armin Approved' heeft gedrukt.

Aangezien Armin van Buuren een groot deel van deze zomer doorbrengt in Club Amnesia op het partyeiland Ibiza, staat heel toepasselijk de Ibiza Club aan de basis van deze speciale limited edition. Die wordt standaard ondermeer al geleverd met een 1.2 benzinemotor met 44 kW/60 pk, radiovoorbereiding met vier speakers, ABS, zes airbags, centrale portiervergrendeling, elektrische ramen vóór, in carrosseriekleur meegespoten bumpers en getint glas. De Ibiza Club krijgt in Nederland standaard een energielabel B en zakelijke rijders betalen slechts 20% bijtelling.

DJ Armin van Buuren heeft heel nadrukkelijk zijn eigen voorkeuren terug laten komen in de Ibiza Club 'Armin Approved'. En dat betekent dat de standaarduitrusting van de Club verder wordt uitgebreid met een Pioneer radio/CD-speler met USB-aansluiting, airconditioning, zilverkleurige matte spiegelhuizen (FR look) en speciale 'Armin Approved' badges op de dorpels voor en achter (5-deurs) en op de achterbumper.

Seat Ibiza (2008 - 2017)

Een exclusieve Armin CD-box maakt eveneens deel uit van het 'Armin Approved' pakket, met de albums:

  • A State of Trance 2010
  • Universal Religion chapter 4
  • Imagine
  • Universal Religion chapter 3

In september wordt daar bovendien Armin's nieuwste album 'Mirage' aan toegevoegd, die op 14 september wordt uitgebracht.

De Seat Ibiza Club 'Armin Approved' is per direct en tijdelijk leverbaar, zowel in 3-deurs SC- als 5-deurs-uitvoering. De prijs bedraagt € 11.785,- voor de Seat Ibiza Club 'Armin Approved' 3-deurs SC, de meerprijs voor de 5-deurs bedraagt € 500,-.