Volvo V90 Cross Country

Volvo V90 Cross Country

Bijtelling leaseauto

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Volvo V90 Cross Country combineert het beste van een SUV en een stationcar. Met behoud van luxe en rijeigenschappen, geeft de Cross Country een machtig gevoel en off-road capaciteiten.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 67.515,-
 CO2-uitstoot: 169 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 14.853,-

 
Bijtelling "Volvo V90 Cross Country T5 AWD Geartronic"
 
Bijtelling per jaar€ 7.687,-
Bijtelling per maand€ 641,-
 
Dutchlease
Volvo V90Volvo V90
"T5 Geartronic Momentum"
Subaru OutbackSubaru Outback
"2.5i Comfort"
Jaguar XF SportbrakeJaguar XF Sportbrake
"25t Pure"
Mercedes E-Klasse EstateMercedes E-Klasse Estate
"E200"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum