11 april 2014
Volvo V60 (2010 - 2018)

Volvo V60 (2010 - 2018)

Nieuwe uitvoeringen Volvo V60 Plug-in Hybrid

Autozine
11 april 2014 | De meest geavanceerde Volvo van dit moment is er nu in twee nieuwe uitvoeringen. Naast de bekende Summum-uitvoering is de Volvo V60 Plug-in Hybrid is vanaf vandaag ook in Momentum-uitvoering te bestellen voor 59.995 euro. Daarnaast is nu ook de R-Design uitvoering leverbaar voor de V60 Plug-in Hybrid voor een sportiever uiterlijk.
247autoverkopen
 

De V60 Plug-in Hybrid Momentum biedt onder meer Bluetooth met audiostreaming, verwarmbare voorstoelen en Electronic Climate Control zijn standaard. Voor de veiligheid is de auto voorzien van onder meer Park Assist achter, een regensensor en City Safety.

Volvo V60 (2010 - 2018)

Het oog wil ook wat. Daarom voorziet Volvo de V60 Plug-in Hybrid Momentum onder andere van verchroomde raamlijsten, een adaptief TFT Crystal-instrumentenpaneel en 17-inchwielen.

De V60 Plug-in Hybrid R-Design is gebaseerd op de Summum uitvoering en kent dus, naast de R-Design interieur en exterieurkenmerken, dezelfde  uitrusting, met onder andere Sensus navigatie, Sensus Connect met High Performance audio, Lederen bekleding, Elektrisch verstelbare bestuurderstoel, Dual Xenon met adaptieve bochtverlichting en Automatisch dimmende buitenspiegels. De R-Design uitvoering is voorzien van de unieke R-Design voorzijde en diffusor achter. Ook de 18 inch Ixion wielen zijn standaard.
Met de komst van de R-Design is de V60 Plug-in Hybrid voor het eerst in de speciale kleur Inscription Rebel Blue leverbaar.

Ten opzichte van de Summum bedraagt de meerprijs €1.000. De V60 Plug-in Hybrid R-Design is daarmee leverbaar vanaf €64.995.

Ook voor modeljaar 2015 blijft Volvo aan alle V60 Plug-in Hybrid-klanten een rijtraining aanbieden. Daarbij komen zaken aan de orde als het effectieve gebruik van de aanwezige systemen aan boord, de diverse rijmodi, bewust aircogebruik en de regeneratie van energie, zodat de klant optimaal gebruik kan maken van de technieken.

Ook de Health Check van Nuon blijft onderdeel van het aanbod. Nuon controleert kosteloos de thuisinstallatie van klanten om veilig laden te waarborgen.