Feedback
Toyota FJ Cruiser

Autobedrijf Beukers V.O.F.

Toyota-dealer

 
Autobedrijf Beukers V.O.F.
Monsterseweg 121
2691 JE    's Gravenzande
tel.: 0174 - 412492
info@beukerstoyota.nl
  

Ervaringen van klanten

  

, datum: 20 juni 2017

Ervaring met verkoop: De levertijd is +/- 6 maanden, is dus lang wachten maar kan de dealer niet worden verweten. Verder alles top, afspraken volledig nagekomen.

Ervaring met onderhoud: Mijn ervaring is gebaseerd op jarenlang onderhoud van mijn vorige toyotanulls, 3 x Prius, Avensis, etc.


AutoRAV4

Verkoop9
Service10
  
  

, datum: 28 mei 2013

Ervaring met onderhoud: Spreek af wat je niet wil laten vervangen of anders gedaan wil hebben. Je wordt goed geholpen bij Beukers. Het is een nette dealer en zit al heel lang in het Westland. Ik geloof zelfs dat ze de meeste IQ's in de omgeving hebben verkocht. Er rijden er veel in het Westland.


AutoiQ

Verkoop8
Service8
  
  

, datum: 11 februari 2013

Ervaring met verkoop: Bij aflevering van de auto waren de -schijven plus remblokken plus voorbanden vervangen. Al was daar met de koop van de auto niet over gesproken.Toch heel netjes van Beukers.

Ervaring met onderhoud: Nooit klachten. En over een kapotte ruitenwisser of lampje aan de verlichting, word netjes over gebeld of het vervangen mag worden. En dingen die er aan zitten te komen worden ook gemeld, bijvoorbeeld banden of een accu. Nee, zeker geen klagen over Beukers. Ik ben er niet voor niets al meer dan 30 jaar klant.


AutoRAV4

Verkoop10
Service10