30 september 2009
Toyota Aygo (2005 - 2014)

Toyota Aygo (2005 - 2014)

Toyota Aygo tijdelijk als Xcite White

Autozine
30 september 2009 | Toyota's compacte succesmodel, de Aygo, staat vanaf 1 oktober in een gelimiteerde uitvoering bij de Toyota-dealers: de Aygo Xcite White. De Xcite White uitvoering is specifiek in de trendy kleur Cool White verkrijgbaar en is voorzien van een extra uitgebreide uitrusting met sportieve looks.
 

De AYGO Xcite White is overigens niet geheel wit; vanaf de motorkap loopt over het dak tot op de achterbumper een striping in de kleuren zwart, zilver en rood. De antraciet-kleurige lichtmetalen 10-spaaks velgen hebben dezelfde sportieve looks als het interieur, dat bekleed is met een combinatie van leder en alcantara. Ook het dashboardpaneel is anders: het is deels uitgevoerd in de carrosseriekleur Cool White.

Toyota Aygo (2005 - 2014)

Verder is deze limited edition voorzien van onder meer een handbediende airconditioning, een radio/CD/MP3-speler én een aansluiting voor een externe MP3-speler, zes speakers, in carrosseriekleur uitgevoerde portiergrepen en buitenspiegels, elektrisch bedienbare ruiten vóór en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening.

De AYGO Xcite White staat vanaf 1 oktober in de showoom voor een prijs van 11.790 euro en wordt geleverd als 5-deurs.