2 augustus 2010
Toyota Aygo (2005 - 2014)

Toyota Aygo (2005 - 2014)

Toyota Agyo tijdelijk als Xcentric

2 augustus 2010 | De Toyota Aygo is tijdelijk leverbaar in Xcentric-uitvoering. Deze variant valt niet alleen op door de eigenzinnige striping op de flanken, maar ook door de combinatie van de Charcoal Grey lak met de nieuw ontworpen zilveren lichtmetalen velgen, de in chroom omvatte mistlampen aan de voorzijde, de chromen strip op de achterklep en de toerenteller. Ook airconditioning ontbreekt niet.

De Aygo Xcentric wordt geleverd met een 1.0 liter driecilinder motor. Verder is deze Aygo standaard onder meer uitgerust met ABS, EBD (elektronische rembekrachtiging), BA (Brake Assist), stuurbekrachtiging, airbags voor de bestuurder en passagier, een radio/MP3/CD-speler met een aansluiting voor een externe MP3-speler, 6 speakers en een antracietkleurige bekleding.

Toyota Aygo (2005 - 2014)

De Xcentric is standaard voorzien van 5 deuren, handbediende airconditioning en wordt geleverd in de metallic lak Charcoal Grey. Daardoor vallen de chromen accenten en lichtmetalen velgen extra op.

De Toyota Aygo Xcentric heeft 3 jaar garantie en is wegenbelasting en BPM vrij. Wie de auto zakelijk gaat rijden, betaalt slechts 14% bijtelling. Deze Aygo Xcentric kost 12.410 euro en heeft een klantenvoordeel van 400 euro.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!