5 april 2007
Toyota Aygo (2005 - 2014)

Toyota Aygo (2005 - 2014)

Postbank verkoopt Toyota Aygo voor helft adviesprijs

Autozine
5 april 2007 | Vanaf 10 april kunnen klanten van de Postbank voor de helft van de adviesprijs een Toyota Aygo kopen in de Postbank Voordeelwinkel. De andere helft betalen ze met hun gespaarde Rentepunten. Klanten met voldoende Rentepunten kunnen de Aygo bestellen.
 

Vincent van den Boogert, directeur Postbank: "Dit aanbod laat zien dat sparen bij de Postbank naast spaarrente veel meer oplevert. Met gratis gespaarde Rentepunten kunnen klanten sinds 2006 in de Voordeelwinkel allerlei artikelen voor de helft van de adviesprijs kopen en nu dus zelfs een auto. We hebben bij de actie gekozen voor de Toyota Aygo, omdat deze auto onze klanten een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding biedt. De adviesprijs van de Toyota Aygo is 8.990 euro en kan nu dus aangeschaft worden voor 449.500 Rentepunten en 4.495 euro plus 504,- euro bijkomende kosten".

Toyota Aygo (2005 - 2014)

Postbankspaarders krijgen bij hun spaarrekening Rentepunten waarmee ze artikelen kunnen kopen voor de helft van de adviesprijs plus Rentepunten. Het sparen van Rentepunten gaat automatisch en is gratis. De klant ontvangt de Rentepunten naast de spaarrente. Voor elke euro aan spaarrente krijgt de klant 100 Rentepunten. Hoe meer de klant spaart, hoe meer Rentepunten hij opbouwt. Dit biedt een extra voordeel voor Postbankspaarders.

Postbankspaarders kunnen de Toyota Aygo kopen via de Postbank Voordeelwinkel, zowel online als via de telefoon. Er is gedurende de actieperiode één Toyota Aygo per dag te koop. Het afleveren van de auto gebeurt door de lokale Toyota dealer. De Toyota Aygo heeft een 1,0 liter benzinemotor met een vermogen van 68 pk (50 kW) en beschikt over een energielabel A waarmee de overheid 1.000 euro milieusubsidie verstrekt, welke in de normale adviesprijs van 8.990 euro is verrekend.