7 oktober 2014
Toyota Auris Touring Sports

Toyota Auris Touring Sports

Toyota verlaagt uitstoot Auris Touring Sports

Autozine
7 oktober 2014 | Toyota heeft de uitstoot van de Auris TS verlaagd.  Speciaal voor de Nederlandse markt worden twee speciale Auris TS NL Edities ontwikkeld met een extreem lage CO2-waarde van maximaal 82 gram per kilometer. Zakelijke rijders hebben hierdoor geen last van de CO2-grenzen die komend jaar opnieuw worden aangescherpt. De bijtelling blijft daarom 14% bedragen.

Op zoek naar een Toyota Auris Touring Sports?
bynco heeft er 2 vanaf € 20.549,-

Toyota Auris Touring Sports

Komend jaar zou de berijder van een nieuwe Toyota Auris TS door de aangescherpte CO2-grenzen niet langer in aanmerking komen voor 14% bijtelling. Toyota realiseert zich terdege dat die lage bijtelling voor veel leaserijders een belangrijk argument is bij het uitzoeken van een nieuwe auto van de zaak. Daarom is besloten speciaal voor Nederland twee Auris TS NL Edities te ontwikkelen met een uitstoot van maximaal 82 gram CO2 per kilometer.

Toyota Auris Touring Sports

Toyota introduceert nu NL Edities in twee uitvoeringen: de Lease en de Lease Plus. De Auris TS NL Editie Lease kost 29.325 euro. Voor de aangepaste Lease Plus vraagt de Toyota dealer 30.950 euro. Beide modellen zijn vanaf vandaag al te bestellen. Levering volgt naar verwachting aan het begin van de zomer van 2015.

IkWilVanMijnAutoAf
Toyota support KiKa met Auris TSToyota support KiKa met Auris TS
21 juli 2015
Toyota Auris ondergaat faceliftToyota Auris ondergaat facelift
23 februari 2015
Toyota Auris TS vanaf half juliToyota Auris TS vanaf half juli
28 juni 2013
Productie Toyota Auris Touring SportsProductie Toyota Auris Touring Sports
6 juni 2013
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum