21 juli 2015
Toyota Auris Touring Sports

Toyota Auris Touring Sports

Toyota support KiKa met Auris Touring Sports

Autozine
21 juli 2015 | Toyota heeft aan de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) een Toyota Auris Touring Sports Hybrid overhandigd. KiKa-oprichter Frits Hirschstein nam de sleutels in ontvangst uit handen van Pieter van der Velden, algemeen directeur van Toyota importeur Louwman & Parqui B.V. De Toyota Auris wordt beschikbaar gesteld door Toyota Financial Services (TFS) en Louwman & Parqui.

Op zoek naar een Toyota Auris Touring Sports?
bynco heeft er 2 vanaf € 20.549,-

Toyota Auris Touring Sports

De Nederlandse Toyota organisatie wil met de sponsoring graag een bijdrage leveren aan het fantastische werk dat KiKa doet. Er was dan ook geen enkele discussie over het beschikbaar stellen van mobiliteit aan deze stichting in de vorm van een Auris Touring Sports Hybrid.

Toyota Auris Touring Sports

"Het is absoluut fantastisch, ik kan niet anders zeggen. De Auris Touring Sports Hybrid is voor ons een prachtig reclamemedium. Daarbij besparen we door de sponsoring van Toyota duizenden euro's. Geld dat we nu kunnen besteden aan onderzoek naar kanker onder kinderen. En door hybride te rijden, leveren we ook nog een bijdrage aan de gezondheid in het algemeen", aldus Frits Hirschstein van KiKa.

KiKa heeft als doel: het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting.

De Toyota Auris Touring Sports Hybrid die KiKa ondersteunt bij het goede werk dat de stichting doet, is uitgevoerd als extra complete Lease Pro. De uitrusting omvat onder meer LED koplampen, een 'Skyview' panoramisch dak, climate control met gescheiden zones en Toyota Safety Sense, een uitgebreid pakket actieve veiligheidssystemen met Pre-Collision System, Lane Departure Alert, Automatic High Beam en Road Sign Assist. Wie de Auris Touring Sports Hybrid zakelijk rijdt, profiteert van de lage 14% bijtelling.

Toyota Auris ondergaat faceliftToyota Auris ondergaat facelift
23 februari 2015
Toyota verlaagt uitstoot Auris TSToyota verlaagt uitstoot Auris TS
7 oktober 2014
Toyota Auris TS vanaf half juliToyota Auris TS vanaf half juli
28 juni 2013
Productie Toyota Auris Touring SportsProductie Toyota Auris Touring Sports
6 juni 2013
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum