Publicatiedatum: 11 april 2018
HEMA Autoverzekering

HEMA Autoverzekering

Succes verzekerd

Advertorial | Wie na lang sparen zijn of haar droomauto heeft gekocht, wil daarmee natuurlijk zo snel mogelijk de weg op. Maar... voor het zover is, is er nog een laatste stap te nemen: een autoverzekering kiezen. HEMA-verzekeringen biedt voordelige voorzekeringen voor iedere dag en all-risk autoverzekeringen voor echte droomauto's.
 
Info

HEMA Verzekeringen belooft een ruime dekking en snel schadeherstel. Bij de all-risk autoverzekering worden deuken of krassen gedekt bij schade. Oók wanneer die niet door de eigenaar zelf veroorzaakt zijn.

HEMA Autoverzekering

Een echte heer of dame in het verkeer wordt beloond. Want naast een scherpe premie, biedt de verzekering ook een uitgebreide no-claimkorting. Deze kan oplopen tot wel tachtig procent! Zo wordt autorijden niet alleen leuker, maar vooral voordeliger.

HEMA Verzekeringen biedt nieuwe klanten een onvergetelijke dag of avond. Wie namelijk kiest voor de all-risk dekking, krijgt gratis de beschikking over een privéchauffeur. Drie uur lang staat een goed getrainde beroepschauffeur ter beschikking. Kies voor een stijlvolle entree bij een stamcafé, bezorg een geliefde een romantische avond uit of kom veilig thuis na een gezellig evenement. De persoonlijke chauffeur staat klaar voor de ideale passagier! Wat het reisdoel ook is, de chauffeur zorgt ervoor dat de bestemming veilig, ontspannen en op tijd wordt bereikt. Succes verzekerd!

HEMA Autoverzekering

Sluit voor 28 mei een all-risk autoverzekering af en claim de privéchauffeur (t.w.v. € 109,-). Meer weten over deze actie? Op de HEMA-website zijn alle de actievoorwaarden te vinden.


Bezoek website