28 september 2001
Suzuki Wagon R+
Nieuws

Suzuki Wagon R+

Suzuki biedt speciale extra luxe uitvoering van Wagon R+

28 september 2001 - Van de Wagon R+ heeft Suzuki nu een exclusieve Season-uitvoering. De uitrusting van de versie GL is uitgebreid met een schuifdak en mistlampen voor. Bovendien komt deze Wagon R+ sportief voor de dag dankzij lichtmetalen wielen en een in de carrosseriekleur gespoten dakspoiler.

Suzuki speelt met deze speciale uitvoering in op de vraag naar luxe en onderscheidende uitrusting bij compacte auto's. De Season is daarop afgestemd. Het geeft de Wagon R+ een exclusief en tegelijk ook vrolijk voorkomen voor een aantrekkelijke prijs. Suzuki biedt op de extra's een voordeel van fl. 1.698,-, waardoor de Wagon R+ Season op een prijs komt van fl. 24.899,72.

Suzuki Wagon R+

De Wagon R+ Season is gebaseerd op de GL-uitvoering. Tot de standaarduitrusting behoren roofrails, elektrische stuurbekrachtiging, centrale deurvergrendeling, elektrisch te bedienen ramen voor, twee airbags en elektrisch te verstellen buitenspiegels. De Season is verkrijgbaar in vijf flitsende kleuren: Silky Silver Metallic, Light Teal Metallic, Adriatic Blue Metallic, Bright Red en Mimosa Yellow.

De 1,3-liter-, 16-kleppenmotor levert bijpassende prestaties. Hij ontwikkelt een maximumvermogen van 56 kW (76 pk). Het benzineverbruik bedraagt gemiddeld 1 op 16,4 (handgeschakeld). De Wagon R+ Season is verkrijgbaar met een handgeschakelde vijfversnellingsbak of met een elektronisch geregelde viertrapsautomaat, wat uniek is in deze klasse. Dan komt deze speciale uitvoering op een prijs van fl. 27.984,91.

Wittebrug
Dutchlease