6 maart 2002
Suzuki Wagon R+
Nieuws

Suzuki Wagon R+

Suzuki Wagon R+ nu ook leverbaar met 1.0-liter motor

6 maart 2002 - Met de komst van de Wagon R+ in een 1.0-liter uitvoering zet Suzuki een extra voordelinge mini MPV op de markt. De nieuweling beschikt in de GL-uitvoering over comfort- en veiligheidsverhogende extra's als centrale deurvergrendeling, elektrisch bedienbare ramen voor, hoofdsteunen achter, toerenteller, getint glas en twee airbags voorin, maar staat toch voor 9.999 euro op de prijslijst. Aan de voordeligste versie, de 1.0 GA Basic, hangt een prijskaartje van 8.999 euro.
AutoCoach

Voor de aandrijving zorgt een driecilindermotor met een inhoud van 993 kubieke centimeter, die goed is voor een maximum vermogen van 39 kW (53 pk). Bij deze bescheiden cijfers hoort een bescheiden brandstofverbruik: met 1 liter benzine kan 16,4 kilometer worden afgelegd (testcyclus volgens EG-norm 99/100/EG).

Suzuki Wagon R+

Ook als GA Basic is de Wagon R+ nog voorzien van onder meer elektrisch verstelbare buitenspiegels, een airbag en een in delen neerklapbare achterbank.

De Wagon R+ geldt als een van de grote succesnummers van Suzuki op de Nederlandse markt. Nu naast de uitvoering met 1.3-liter benzinemotor ook een 1.0-liter variant wordt toegevoegd, zal de belangstelling volgens Suzuki zeker toenemen.

Wittebrug
KwikFit