13 oktober 2008
Suzuki Splash
Nieuws

Suzuki Splash

GT-pakket voor Suzuki Splash

13 oktober 2008 - Voor Suzuki Splash-rijders die hun auto sportievere looks willen geven, is er nu een GT-pakket. Op de Swift, de SX4 en de Grand Vitara zijn de GT-pakketten al een succes. Het GT-pakket voor de Splash is verkrijgbaar vanaf € 1.199,-.
AutoCoach

Het Splash GT-pakket bestaat uit vijf onderdelen. De zwarte achterklepspoiler toont sportief. De voorzijde oogt extra stoer met de zwarte delen op de onderste hoeken van de carrosserie. De voorbumperdelen sluiten aan op de zwarte spatbordverbreders, die op hun beurt overgaan in de zijskirts. Deze laatste twee onderdelen zijn gemaakt van het stootvaste materiaal PU (poly-urethaan). De achterzijde krijgt één breed mask dat overeenkomsten vertoont met een diffuser. Dit mask is eveneens vervaardigd van het slijtvaste PU. De prijs van het GT-pakket bedraagt € 1.199,-.

Suzuki Splash

Behalve het GT-pakket is er voor de Splash nu ook het GT-plus-pakket leverbaar. De 'plus' van dit pakket omvat vier 7-spaaks lichtmetalen 16 inch velgen inclusief brede 195/50-banden van Yokohama, de producent van high-performance banden. Het GT-plus-pakket bevat verder dezelfde onderdelen als het GT-pakket en kost € 2.199,-.

Splash-rijders die zich helemaal willen onderscheiden, kunnen hun GT- of GT-plus-pakket verder uitbreiden met een robuuste GT-stootlijstset. De vierdelige GT-stootlijstset is afgestemd op het design van het GT-pakket. Een Splash-badge in de hoeken maakt de stootlijstset af. De GT-stootlijstset staat voor € 175,70 op de prijslijst.

Suzuki Splash

Andere beschikbare accessoires voor de Suzuki Splash zijn: zwarte bumperfolie voor de voorzijde (€ 47,70) en achterzijde (€ 47,70), een uitlaatsierstuk (€ 85,75, niet leverbaar in combinatie met 1.0-liter-benzinemotor) en achteruitrijbeveiliging (parkeersensoren) met een voertuigspecifiek display (€ 299,-). Voor alle genoemde prijzen geldt: inclusief BTW en montage.

KwikFit
XLLease