23 oktober 2013
Suzuki S-Cross (2013 - 2021)
Nieuws

Suzuki S-Cross (2013 - 2021)

Suzuki SX4 behaalt vijf EuroNCAP sterren

23 oktober 2013 - De Suzuki SX4 S-Cross heeft de maximale score van 5 sterren behaald in het onafhankelijke crashtest onderzoek van EuroNCAP. In het EuroNCAP onderzoek worden nieuwe auto's onderworpen aan crashtests en het aantal gescoorde sterren geeft aan hoe goed een auto presteert op de volgende gebieden: volwassenen protectie, kind veiligheid, voetgangers protectie en veiligheidsassistentie. De meetlat van dit onderzoek wordt steeds hoger gelegd, waardoor het behalen van een goede score steeds uitdagender wordt.

Op zoek naar een Suzuki S-Cross 1.4 Boosterjet High Executive AllGrip?
bynco heeft er 21 vanaf € 16.940,-

Suzuki S-Cross (2013 - 2021) 1.4 Boosterjet High Executive AllGrip

De Suzuki SX4 S-Cross heeft in dit onderzoek de maximale score van 5 sterren behaald en het overall eindresultaat ligt daarbij bovengemiddeld hoog. Diverse actieve en passieve veiligheidssystemen hebben daartoe bijgedragen, waarbij te denken valt aan ESP, 7 airbags (waaronder een knie airbag), het gebruik van hoogwaardige, ultrasterke, maar lichte staalsoorten, Suzuki's TECT (Total Effective Control Technology) voor optimale bescherming van inzittenden, een pedaalontkoppelingsmechanisme, Hill-Hold Control, etc.

Suzuki S-Cross (2013 - 2021)

Daarnaast verkleinen energie absorberende elementen in de neus van de SX4 S-Cross de kans op letsel bij voetgangers in het geval van een onverhoopte aanrijding.

Het veiligheidsniveau van de SX4 S-Cross kan overigens naar wens worden uitgebreid met AllGrip; dit 4x4 systeem is een doorontwikkelde versie van Suzuki's intelligent All Wheel Drive. In combinatie met ESP zorgt AllGrip voor optimale grip onder alle omstandigheden en daardoor extra veiligheid.

AutoCoach
Dutchlease