11 oktober 2002

Suzuki Jimny (1998 - 2018)

Suzuki Jimny nu ook verkrijgbaar als FreeStyle

11 oktober 2002 - In navolging van de Grand Vitara FreeStyle heeft Suzuki ook een FreeStyle-versie van de Jimny uitgebracht. De auto is getooid met een aantal extra accessoires. Ze onderstrepen de stoere 4WD-kenmerken van deze kleine Suzuki.

Een sportieve uitstraling en luxe vormden de uitgangspunten voor de samenstelling van het FreeStyle-pakket. Lichtmetalen wielen, zilverkleurige dakrails en mistlampen voor zorgen ervoor dat deze uitvoering de aandacht trekt. Men kan kiezen uit twee kleuren metallic lak: Silky Silver (zilver) of Bluish Black Pearl (zwart). De cover van het reservewiel, de behuizing van de buitenspiegels en de handgrepen van de deuren zijn tevens in de carrosseriekleur uitgevoerd.

Suzuki Jimny (1998 - 2018)

De Jimny FreeStyle oogt van binnen ook bijzonder. Het stuurwiel en de pookknop zijn met leer bekleed. De bestuurder kijkt uit op een instrumentarium met zilverkleurige wijzerplaten en rond de radioconsole is een decoset aangebracht. Verder is er standaard airconditioning aan boord. De stoelen en de bekleding van de portieren zijn afgewerkt met blauwe inzetstukken.

Suzuki heeft hem bovendien een bijzondere prijs gegeven. Hij kost € 15.999,-, wat een voordeel betekent van € 850,- ten opzichte van de meerprijs die de accessoires afzonderlijk vertegenwoordigen.

KwikFit
XLLease