Suzuki Celerio

Suzuki Celerio

Bijtelling leaseauto

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

Een compacte auto zoals het bedoeld is: maximale ruimte tegen een minimale prijs. Niet creatief, niet vernieuwend. Suzuki kiest voor een no-nonsense aanpak en bedient de doelgroep daarmee perfect.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 10.058,-
 CO2-uitstoot: 84 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 2.213,-

 
Bijtelling "Suzuki Celerio 1.0 Economy"
 
Bijtelling per jaar€ 843,-
Bijtelling per maand€ 70,-
 

Op zoek naar een Suzuki Celerio?
bynco heeft er 1 vanaf € 7.245,-

Suzuki Celerio

Peugeot 108Peugeot 108
"1.0 e-VTi Access"
Toyota AygoToyota Aygo
"1.0 VVT-i x"
Volkswagen Up!Volkswagen Up!
"take up!"
Renault TwingoRenault Twingo
"SCe 75 Life"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum