25 november 2011
Subaru XV (2012 - 2017)

Subaru XV

Subaru XV krijgt vijf EuroNCAP sterren

Autozine
25 november 2011 | De gloednieuwe Subaru XV is door het gezaghebbende Europese veiligheidsinstituut Euro NCAP gewaardeerd met de hoogst haalbare score van 5 sterren.

Op zoek naar een Subaru XV?
bynco heeft er 3 vanaf € 13.880,-

Subaru XV (2012 - 2017)

Opzienbarend is dat de XV op het onderdeel 'Child Occupant Protection' (het beschermingsniveau voor meereizende kinderen) een wel heel bijzondere notering liet noteren. De XV is namelijk, tegelijkertijd met slechts één andere auto, het eerste model ooit dat op dit punt een nog niet eerder bereikte score in de Euro NCAP tests behaalde.

Subaru XV (2012 - 2017)

Subaru wist zijn unieke ringvormige verstevigingsprofielen binnen de carrosserie te verfijnen, waardoor het wegleiden van botsenergie in de structuur kon worden geoptimaliseerd. De toepassing van trekvaste staalsoorten werd daarbij voor de XV uitgebreid. Dankzij deze geavanceerde technologie is gewichtsreductie, toename in het absorberen van stootbelasting uit alle richtingen, alsmede een verhoogd niveau voor de bescherming van inzittenden bereikt.

Daaraan toegevoegd zorgen standaard voorzieningen in de Subaru XV als voor-, zij- en gordijnairbags, een knie-airbag voor de bestuurder, permanente vierwielaandrijving (AWD) en Vehicle Dynamics Control (VDC) voor een extreem veilige auto.

Subaru XV nu als Outdoor EditionSubaru XV nu als Outdoor Edition
26 september 2017
Subaru XV nu ook als Comfort en PremiumSubaru XV nu ook als Comfort en Premium
21 oktober 2014
Gratis Lineartronic CVT op Subaru XVGratis Lineartronic CVT op Subaru XV
11 juli 2013
Subaru XV wint Good Design AwardSubaru XV wint Good Design Award
2 oktober 2012
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum