20 juli 2015
Subaru Levorg

Subaru Levorg

Subaru Levorg nog voor marktintroductie bij de dealers

Autozine
20 juli 2015 | Subaru lanceert dit jaar twee volledig nieuwe modellen. Na de Outback in maart, staat in oktober het tweede nieuwe model bij de dealers: de Levorg. Toch hoeft men niet tot de herfst te wachten om de Levorg in levenden lijve te zien. Tijdens een preview bij 18 Nederlandse Subaru-dealers kunnen belangstellenden al in een vroeg stadium kennismaken met de Levorg om zo de periode tot de marktintroductie te overbruggen. En voor wie in die aanloopfase al tot aanschaf over wenst te gaan, is er extra voordeel.
AutoCoach

Subaru Benelux wist nu al één Levorg te bemachtigen van de Japanse fabrikant en houdt de importeur niet voor zichzelf, maar wordt getoond kriskras door het land. Transport van de Levorg gebeurt in een trailer voorzien van opvallende Levorg-bestickering. Er worden 18 Nederlandse en 6 Belgische dealers bezocht, waar belangstellenden de auto kunnen bekijken.

Subaru Levorg

Voor wie de Levorg nog niet kent: de nieuwe Subaru lost de vertrouwde Legacy af en mikt qua rijeigenschappen en uitstraling duidelijk op een sportiever publiek dan de SUV-achtige Outback.

De Levorg komt in twee versies naar Nederland: als 1.6GT Comfort en als 1.6GT-S Premium. De eerstgenoemde kost € 34.995,-, het topmodel vraagt een investering van € 39.995,-. Tijdens de roadshows is er voor snelle beslissers bovendien extra voordeel te behalen. Zo is er een STI Pack voor € 495,- in plaats van de twee mille die de dealer normaalgesproken in rekening brengt voor het op aerodynamica gerichte pakket. Het Adventure Pack met onder meer dakdragers en een afneembare trekhaak is zelfs gratis, hetgeen tevens geldt voor het Protection Pack, bestaand uit stootstrips op de flanken, een rubberen mat in de bagageruimte en parkeersensoren voor en achter. Beide pakketten vertegenwoordigen een waarde van € 1.500,-.

Subaru Levorg

Belangstellenden die een sneak preview willen bijwonen kunnen terecht op www.Subaru-preview.com om zich aan te melden. Snel reageren is een must, want het aantal plaatsen is beperkt.

KwikFit
5 EuroNCAP sterren voor Subaru Levorg5 EuroNCAP sterren voor Subaru Levorg
31 augustus 2016
Subaru Levorg nu ook met EyeSightSubaru Levorg nu ook met EyeSight
15 juli 2016
Subaru maakt prijzen Levorg bekendSubaru maakt prijzen Levorg bekend
1 juli 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum