31 augustus 2006
Subaru Legacy (2003 - 2009)

Subaru Legacy (2003 - 2009)

Subaru Legacy verbeterd voor modeljaar 2007

Autozine
31 augustus 2006 | In het kader van modeljaar 2007 zijn bij de vierde generatie van de Subaru Legacy de rijeigenschappen en het comfort verbeterd. Het gamma omvat negen vierdeurs Sedan-versies alsmede negen Touring Wagon-uitvoeringen.
AutoCoach

De modeljaar 2007-Legacys kenmerken zich door een nieuw design van front, voorbumper en spatborden, een nieuwe grille, evenals anders vormgegeven koplampen en mistlampen. De uitvoeringen zijn ook herkenbaar aan nieuwe buitenspiegels, gewijzigde lichtmetalen wielen (17 en 18 inch) en de merknaam Subaru die weer is terug te vinden op de achterzijde van zowel de Sedan als Touring Wagon. Voorts bij de Sedan hebben de achterlichten een nieuwe vorm gekregen en is het mistachterlicht verplaatst naar de hoeken van de bumper. Bij de Legacy Touring Wagon is er sprake van een andere indeling van de achterlichten en heeft de achterklep een chromen verbindingsstrook tussen het logo en de achterlichten gekregen.

Subaru Legacy (2003 - 2009)

Alle uitvoeringen worden nu af fabriek uitgerust met een 6-CD wisselaar, MP3-afspeelmogelijkheid, een nieuw stuurwiel met geintegreerde bediening van de cruise control, een metallic strip in het dashboard, alsmede een ander design voor de middenconsole, inclusief ronde bekerhouder(s). Voorts is het stuurwiel nu in hoogte en lengte verstelbaar, kwamen er andere dessins voor de bekleding, is de airconditioning links en rechts apart instelbaar en kan de bestuurdersstoel van de Legacys met lederen bekleding nu 8-voudig versteld worden.

In het geval van de Legacys met 3.0R motorisatie ging de vernieuwing voor modeljaar 2007 verder. Deze typen kenmerken zich door het feit dat de automatische Sportshift-transmissie nu ook via paddles aan het stuur te bedienen is, dat de achterpassagiers over aparte ventilatieroosters alsmede bekerhouders in de middenarmsteun beschikken en dat het navigatiesysteem is uitgebreid met een kalender- calculator- en memorecorder-functie. Verder is er een verbruiksmeter toegevoegd aan de snelheidsmeter en krijgen de 3.0R-uitvoeringen standaard SI-DRIVE (Subaru Intelligent Drive), een elektronisch systeem waarmee de motorprestaties, de controle en de efficiency optimaal kunnen worden aangepast aan de individuele wensen van de bestuurder.

Subaru Legacy (2003 - 2009)
Subaru Legacy viert 20e verjaardagSubaru Legacy viert 20e verjaardag
9 juni 2009
LPG- en navigatievoordeel bij SubaruLPG- en navigatievoordeel bij Subaru
15 maart 2006
Internationale lof voor Subaru LegacyInternationale lof voor Subaru Legacy
14 februari 2006
Subaru Legacy zet zegereeks voortSubaru Legacy zet zegereeks voort
12 mei 2004
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum