Smart ForTwo

Smart ForTwo

Bijtelling leaseauto

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Smart ForTwo EQ is de ultieme stadsauto. De elektrische aandrijving maakt de ForTwo vlot, voordelig per km en uitstootvrij. De beperkte afmetingen maken de auto wendbaar en eenvoudig te parkeren.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 24.674,-
 CO2-uitstoot: 0 gr/km12%
Belastbaar bedrag€ 2.961,-

 
Bijtelling "Smart ForTwo EQ Comfort"
 
Bijtelling per jaar€ 1.128,-
Bijtelling per maand€ 94,-
 

Op zoek naar een Smart ForTwo?
bynco heeft er 6 vanaf € 9.245,-

Smart ForTwo

Renault TwingoRenault Twingo
"R80 Life"
Skoda CitigoSkoda Citigo
"e iV Ambition"
Seat MiiSeat Mii
"electric"
Volkswagen Up!Volkswagen Up!
"e-Up!"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum