22 juli 2010
Smart ForTwo (2007 - 2014)

Smart ForTwo (2007 - 2014)

Win een Smart bij Gooische Vrouwen

Autozine
22 juli 2010 | Voor de productie van 'Gooische Vrouwen, de film', wordt nog gezocht naar mensen voor het bezetten van twee rollen als zogeheten 'edel-figuranten'. In samenwerking met Smart is een online-casting via Youtube gestart, waarbij kandidaten auditie kunnen doen door een filmpje te uploaden via Youtube. De 50 beste kandidaten worden uitgenodigd voor de beslissende auditie bij de Smart-importeur in Utrecht. Bovendien is er, eveneens via Youtube, een nieuwe Smart te winnen!
Dutchlease

Voor de film wordt gezocht naar iemand voor de rol van pizzakoerier en iemand voor de rol als serveerster. De tekst die ze moeten zeggen, wordt bekendgemaakt in het instructiefilmpje op het Youtube-kanaal van 'Gooische Vrouwen'.

Smart ForTwo (2007 - 2014)

Kandidaten kunnen hun filmpjes uploaden voor 8 augustus. De beste 50 auditanten worden uitgenodigd voor de uiteindelijke auditie, die op 14 augustus in Utrecht wordt gehouden. Daar zal regisseuse Will Koopman beslissen, wie de rollen van pizzakoerier en serveeerster in 'Gooische Vrouwen – de film' krijgt. De inzenders van de tien best bekeken Youtube-auditiefilmpjes krijgen twee kaarten voor de officiële première van de film, die in maart 2011 plaatsvindt.

Daarnaast is er de mogelijkheid om een nieuwe Smart ForTwo edition pure ter waarde van € 8.990 te winnen. Hiervoor moet men een 'spoof' van 'Gooische Vrouwen' maken, waarin een Smart voorkomt. Wat een 'spoof' precies is, wordt ook uitgelegd in het filmpje op het Youtube-kanaal van 'Gooische Vrouwen'. Deze filmpjes kunnen tot 8 augustus worden geupload. Uit de tien best bekeken filmpjes selecteert regisseuse Will Koopman de winnende inzending, die wordt beloond met een Smart ForTwo!

Wie inspiratie wil opdoen, kan in ieder geval terecht bij de Smart-dealer. Daar krijgt men bij het maken van een proefrit in de Smart ForTwo de officiële DVD van 'Gooische Vrouwen', seizoen vijf.

Wittebrug
car2go bestaat 5 jaarcar2go bestaat 5 jaar
28 november 2016
Smart koppelt gebruikte accu's aan netSmart koppelt gebruikte accu's aan net
8 februari 2016
Daimler rondt eMERGE project afDaimler rondt eMERGE project af
31 juli 2015
Smart bouwt auto voor fansSmart bouwt auto voor fans
15 mei 2014
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum