2 juli 2009
Smart ForTwo (2007 - 2014)

Smart ForTwo (2007 - 2014)

Smart nu ook online te bestellen

Autozine
2 juli 2009 | Smart introduceert een nieuwe website: MijnSmart.nl. Particulieren kunnen nu online een unieke Smart ForTwo micro hybrid drive (MHD) bestellen. Het gehele bestelproces van de compleet uitgeruste Smart ForTwo gebeurt via internet. Deze Smart wordt aangeboden voor een leasebedrag vanaf € 269 per maand. Dit bedrag omvat verzekering, onderhoud, reparatie, hulp onderweg etc., met uitzondering van brandstof. En zoals gebruikelijk bij zaken doen via Internet: de bestelling wordt thuis afgeleverd.
AutoCoach

Speciaal voor deze gelegenheid is de Smart ForTwo mhd standaard uitgerust met onder andere een geïntegreerd DVD-navigatiesysteem, Bluetooth (voor handsfree bellen), airconditioning en een radio/CD/DVD-speler met USB-aansluiting. De klant heeft de keuze uit drie kleuren: deep black, chrystal white en rally red.

Smart ForTwo (2007 - 2014)

Naast bovengenoemde exclusieve eigenschappen kenmerkt de Smart ForTwo mhd met de efficiënte 45 kW/61 pk sterke benzinemotor zich door zijn zuinigheid (gemiddeld 1:23) en het start-/stopsysteem met startgenerator.

Het gehele bestelproces gebeurt via Internet; het bestelformulier is online in te vullen. De klant geeft daarbij zelf de gewenste looptijd (minimaal 2, maximaal 5 jaar) en het jaarkilometrage aan. Daarbij wordt direct duidelijk wat het bijbehorende maandbedrag is. Voor dit maandbedrag wordt de klant vrijgesteld van kosten met betrekking tot verzekering en wegenbelasting, onderhoud/reparatie en vervanging van banden tot en met internationale pechhulp en vervangend vervoer. Alleen de brandstofkosten dient de klant zelf te vergoeden.

Na het afronden van de bestelling kan er snel gereden worden: binnen 15 dagen. De auto kan worden opgehaald bij een Smart center naar keuze, maar indien gewenst wordt hij gratis voor de deur afgeleverd door het Smart center.

Dutchlease
car2go bestaat 5 jaarcar2go bestaat 5 jaar
28 november 2016
Smart koppelt gebruikte accu's aan netSmart koppelt gebruikte accu's aan net
8 februari 2016
Daimler rondt eMERGE project afDaimler rondt eMERGE project af
31 juli 2015
Smart bouwt auto voor fansSmart bouwt auto voor fans
15 mei 2014
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum