4 maart 2014
Smart ForTwo (2007 - 2014)

Smart ForTwo (2007 - 2014)

Smart introduceert Brabus Xclusive red edition

Autozine
4 maart 2014 | De "Brabus Xclusive red edition" is een speciale editie van de Smart ForTwo. Het jupiterrood van de bodypanels en tridion veiligheidskooi benadrukt op het sportieve karakter van deze Smart Brabus die leverbaar is als coupé en als cabrio met een 75 kW turbomotor. De vanafprijs bedraagt 26.139 euro incusief BTW en BPM en hij kan vanaf vandaag worden besteld. De levering start aan het einde van de zomer.
AutoCoach

Tot de kenmerken van de Smart Brabus Xclusive red edition behoren onder andere de 75 kW turbomotor met sportieve transmissie en het Brabus sportuitlaatsysteem, titaankleurige Brabus koplampen en het Brabus sportonderstel met 16 inch en 17 inch Brabus monoblock VII lichtmetalen wielen. Bij de kleur van de velgen heeft de klant de keuze tussen zilver, glanzend zwart en mat grijs. Ze vormen in alle gevallen een duidelijk contrast met het sportieve jupiterrood van de bodypanels en de tridion veiligheidskooi.

Smart ForTwo (2007 - 2014)

De zwarte lederen stoelen hebben rode sierstiksels en het Brabus logo in de hoofdsteunen. Zwart leder met rode sierstiksels siert ook het dashboard, de kniepad, deurbekleding en de opbergvakken in de portieren. Het met leder beklede driespaaks stuurwiel heeft schakelflippers en de automatische schakelfunctie 'softtouch'. De schakelpookknop is voorzien van een rood Brabus logo.

Tot de standaarduitrusting van de Smart Brabus Xclusive red edition behoren onder meer stoelverwarming, side airbags, elektrisch bedienbare ramen, automatische airco en een transparant panoramadak met zonwerend glas.

Smart ForTwo (2007 - 2014)
car2go bestaat 5 jaarcar2go bestaat 5 jaar
28 november 2016
Smart koppelt gebruikte accu's aan netSmart koppelt gebruikte accu's aan net
8 februari 2016
Daimler rondt eMERGE project afDaimler rondt eMERGE project af
31 juli 2015
Smart bouwt auto voor fansSmart bouwt auto voor fans
15 mei 2014
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum