12 november 2013
Smart ForTwo (2007 - 2014)

Smart ForTwo (2007 - 2014)

Smart ForTwo edition BoConcept bij dealer

Autozine
12 november 2013 | De Smart ForTwo edition BoConcept is nu leverbaar via de Nederlandse Smart-dealers. Dit exclusieve model is verkrijgbaar vanaf 15.176 euro. De limited edition is ontworpen in samenwerking met de Deense ontwerper BoConcept. De Smart ForTwo edition BoConcept is op zaterdag 16 november te zien tijdens het Smart BoConcept evenement in Utrecht.
Dutchlease

De Smart ForTwo edition BoConcept is als coupé en cabrio leverbaar met een 52 kW (71 pk) sterke benzinemotor en als electric drive met een elektromotor van 55kW (75 pk). Hij beschikt over bodypanels in kristalwit mat  en een tridion-veiligheidskooi in glanzend antraciet. De spiegelbehuizingen in Smart citroengeel zorgen voor een spannend contrast.

Smart ForTwo (2007 - 2014)

Ook in het interieur zijn diverse accenten in deze kleur terug te vinden. De sfeer in het interieur wordt bepaald door de lederlook bekleding in de kleur tabaksbruin  gecombineerd met lichtgrijze stof en weerspiegelt een hoogwaardige afwerking.

Op zaterdag 16 november aanstaande is de Smart ForTwo edition BoConcept 'special guest' bij het Smart BoConcept evenement dat plaatsvindt bij het Mercedes-Benz hoofdkantoor in Utrecht. Hierbij staan diverse Smart ForTwo-modellen inclusief de innovatieve ForTwo electric drive klaar voor een proefrit. Ook kan de Smart ebike op die dag aan een praktijkproef worden onderworpen. Om een proefrit in een bepaald tijdslot te reserveren, kunnen geïnteresseerden zich inschrijven via Smart.nl/boconcept waarbij kans gemaakt wordt op prijzen uit de exclusieve BoConcept Smartville collectie.

KwikFit
car2go bestaat 5 jaarcar2go bestaat 5 jaar
28 november 2016
Smart koppelt gebruikte accu's aan netSmart koppelt gebruikte accu's aan net
8 februari 2016
Daimler rondt eMERGE project afDaimler rondt eMERGE project af
31 juli 2015
Smart bouwt auto voor fansSmart bouwt auto voor fans
15 mei 2014
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum