26 augustus 2009
Smart ForTwo (2007 - 2014)

Smart ForTwo (2007 - 2014)

Smart ForTwo tijdelijks als Edition Highstyle

Autozine
26 augustus 2009 | Smart heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om speciale edities van de ForTwo. In de herfstcollectie van het trendy merk steelt de ForTwo Edition Highstyle de show. Deze uitvoering valt op door de exterieurkleur Chocolate Brown metallic terwijl het interieur is uitgevoerd in een combinatie van speciale stoffen en leer. Ook bij dit limited edition-model is de techniek overtuigend groen. De 52 kW/71 pk sterke benzinemotor met start-/stopsysteem beschikt over een A-label.
AutoCoach

De warme kleur Chocolate Brown metallic gaat een "smaakvolle" combinatie aan met de speciale 12-spaaks 15-inch lichtmetalen velgen en de subtiele in aluminium uitgevoerde highstyle-logo's.

Smart ForTwo (2007 - 2014)

Het exterieur van de ForTwo Edition Highstyle is ook de opmaat voor een bijzonder interieur. Zo zijn de stoelen en de deurpanelen afgewerkt met een aparte metallic leersoort die contrasteert met een bijzonder samenspel van donkere en lichte bekledingsstoffen. Alle stiksels zijn uitgevoerd in donkerbruin en verwijzen zodoende naar het Chocolate Brown van het exterieur.

Andere onderscheidende details in het interieur zijn de leerlook van dashboard en kniebescherming. Het stuurwiel en de pookknop zijn beide met leder bekleed. Diverse in matzilver uitgevoerde afwerkingsdetails zorgen voor een extra 'touch of class'. Edition highstyle staat ook voor een extra complete standaarduitrusting.

De basis voor het limited edition-model wordt gevormd door de Passion-uitvoering en dat betekent dat de automatische schakelmodus, elektrisch bedienbare ramen, airconditioning met automatische temperatuurregeling en een panoramadak tot het standaardpakket horen. Voor de gelegenheid wordt dit aangevuld met extra dashboardinstrumenten en radio 9. Het Smart soundsystem met MP3-interface, verwarmde stoelen en een afsluitbaar handschoenenvakje zijn optioneel beschikbaar.

Smart ForTwo (2007 - 2014)

De 52 kW/71 pk sterke benzinemotor is van het type MHD (Micro Hybrid Drive). Het start-stop-systeem hiervan schakelt automatisch de motor uit als de snelheid van de auto beneden 8 km/h komt. De motor wordt volautomatisch weer gestart zodra de bestuurder het rempedaal loslaat. Met dit systeem zijn brandstofbesparingen tot 10% mogelijk.

car2go bestaat 5 jaarcar2go bestaat 5 jaar
28 november 2016
Smart koppelt gebruikte accu's aan netSmart koppelt gebruikte accu's aan net
8 februari 2016
Daimler rondt eMERGE project afDaimler rondt eMERGE project af
31 juli 2015
Smart bouwt auto voor fansSmart bouwt auto voor fans
15 mei 2014
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum