5 maart 2008
Smart ForTwo (2007 - 2014)

Smart ForTwo (2007 - 2014)

Smart Edition Limited Two wordt gepresenteerd in Geneve

Autozine
5 maart 2008 | Tijdens de 78e internationale Autosalon van Genève beleeft een speciale uitvoering van de Smart ForTwo zijn mondiale première. De Smart edition limited two, die in een beperkte oplage van 2.000 exemplaren op de markt komt, onderscheidt zich door exclusieve kleuren en hoogwaardige materialen, zowel van buiten als van binnen.

Chic cognacbruin leer en tweekleurige contrasterende stiksels zorgen voor een bijzondere ambiance in het interieur. De met leer beklede stoelen met stoelverwarming, de bekleding van de portieren, het driespaaks met leer beklede sportstuur met stuurschakeling, de met leer beklede schakelpook en de leren randen van de velours vloermatten zijn allemaal uitgevoerd in een warme bruine kleur. Matzilveren accenten rond de snelheidsmeter, de klok, de toerenteller en het stuurwiel vormen een contrast.

Smart ForTwo (2007 - 2014)

Aan de buitenkant valt de speciaal voor de edition limited two gecreëerde kleur lichtblauw metallic op. Afhankelijk van de lichtinval lijkt de kleur soms meer zilver of beige. De heldere zilveren kleur van de tridion-veiligheidskooi steekt er bij af.

Het uitrustingsniveau Passion vormt de basis voor de nieuwe edition, die als coupé en als cabrio leverbaar is. Standaard omvat de Passion-uitvoering onder andere het automatische schakelprogramma Softouch, elektrisch bedienbare ramen, airco met automatische temperatuurregeling, een stof- en pollenfilter en bij de coupé een panoramadak met zonwering. De edition limited two beschikt bovendien over extra dashboardinstrumenten en de radio 9. Als opties zijn elektrische stuurbekrachtiging, een afsluitbaar handschoenenkastje en het Smart soundsysteem met vijf luidsprekers en de Smart MP3-interface leverbaar.

Smart ForTwo (2007 - 2014)

De tweezitter wordt aangedreven door een benzinemotor met een vermogen van 52 kw / 71 pk in combinatie met een vijfversnellingsbak met automatisch schakelprogramma. Indien gewenst kan er ook met de hand worden geschakeld.

XLLease
car2go bestaat 5 jaarcar2go bestaat 5 jaar
28 november 2016
Smart koppelt gebruikte accu's aan netSmart koppelt gebruikte accu's aan net
8 februari 2016
Daimler rondt eMERGE project afDaimler rondt eMERGE project af
31 juli 2015
Smart bouwt auto voor fansSmart bouwt auto voor fans
15 mei 2014
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum