11 september 2006
Smart ForTwo (2007 - 2014)

Smart ForTwo (2007 - 2014)

Nieuwe Smart ForTwo gepresenteerd als zandsculptuur

Autozine
11 september 2006 | Smart toont de nieuwe Smart ForTwo op een wel heel bijzondere manier. Tijdens het Duitse beachvolleybal kampioenschap in Timmendorf heeft Pavel Zasanyok, de drievoudig wereldkampioen Zandsculpturen Bouwen uit Rusland, een levensgrote Smart ForTwo van speciaal zand gebouwd. De sculptuur toont de nieuwe designrichting van Smart en geeft een beeld van het nieuwe gezicht van de tweepersoons stadsauto.
KwikFit

Smart wil de wereld op een bijzondere manier laten kennismaken met het nieuwe model, vandaar deze versie van de ForTwo in zand. Tot nu toe waren via de media slechts beelden van zwaar gecamoufleerde prototypes uitgelekt. Smart heeft zelf nog geen officiele informatie over de nieuwe Smart ForTwo vrijgegeven.

Smart ForTwo (2007 - 2014)

De zandsculptuur op het strand van Timmendorf is niet de officiele presentatie van de nieuwe Smart ForTwo. Die vindt later dit jaar plaats. Wel is Timmendorf een plek om de bezoekers enthousiast te maken voor het nieuwe model. Pavel Zasanyok begon de bouw van de Smart ForTwo bij de start van het evenement en voltooide zijn kunstwerk net voor de finales in het weekend. Zelfs harde regen en een straffe Baltische wind kregen geen vat op de robuuste zandsculptuur.

Smart presenteert de nieuwe Smart ForTwo op 9 november aanstaande in Stuttgart. Volgend voorjaar staat de nieuwe Smart ForTwo wereldwijd bij de dealers.

Smart ForTwo (2007 - 2014)
car2go bestaat 5 jaarcar2go bestaat 5 jaar
28 november 2016
Smart koppelt gebruikte accu's aan netSmart koppelt gebruikte accu's aan net
8 februari 2016
Daimler rondt eMERGE project afDaimler rondt eMERGE project af
31 juli 2015
Smart bouwt auto voor fansSmart bouwt auto voor fans
15 mei 2014
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum