1 mei 2013
Smart ForTwo (2007 - 2014)

Smart ForTwo (2007 - 2014)

Nieuwe Smart ForTwo Electric Drive in Rotterdam

Autozine
1 mei 2013 | De nieuwe Smart ForTwo electric drive was vorige week voor het eerst te zien in Nederland. De coupéversie van de Smart ForTwo electric drive is verkrijgbaar vanaf 19.228 euro inclusief BTW op basis van "sale&care", daarbij wordt de accu gehuurd voor 65 euro inclusief BTW per maand. De cabrioversie van de Smart ForTwo electric drive is uniek in zijn segment en wordt geleverd vanaf 22.369 euro inclusief BTW (sale&care).

De locatie voor de presentatie van de emissievrije Smart is bewust gekozen. De Gemeente Rotterdam werkt met het programma "Rotterdam Elektrisch" aan de bevordering van het gebruik van elektrische voertuigen in de binnenstad. Ook het Elektrisch Vervoer Centrum, dat sinds enkele jaren in het centrum van Rotterdam te vinden is, draagt bij aan de doelstellingen die de gemeente heeft op het gebied van duurzame mobiliteit.

Smart ForTwo (2007 - 2014)

De Smart ForTwo electric drive is met zijn grotere radiatorgrille met geïntegreerd electric-drive logo, daglicht-LED's onder de koplampen en verbrede dorpels een dynamische verschijning. De nieuwe E-Smart is er standaard in alle beschikbare Smart-kleuren en –kleurcombinaties die ook voor de Smarts met conventionele verbrandingsmotor leverbaar zijn.

Nieuw is het optioneel leverbare electric drive designpakket in fris groen, waarmee electrisch rijden helemaal zichtbaar wordt. Tot het speciale electric drive designpakket behoren kristalwitte body panels en witte aluminium velgen, een in electric green gelakte tridion veiligheidskooi en spiegelbehuizingen en talrijke groene accenten in het interieur die een opvallend contrast vormen met de zwarte stoelen.

Voor wie het exclusiever wil, is er Smart BRABUS tailor made met een grotere keuze aan kleur- en materiaalcombinaties.

Met het sale&care model hebben de klanten de mogelijkheid om de auto tegen een attractieve prijs te kopen, leasen of financieren en de accu te huren. De huurkosten omvatten regelmatig onderhoud en eventuele vervanging van de accu. De prijs voor de auto binnen het sale&care model bedraagt inclusief BTW € 19.228 voor de coupé en € 22.369 voor de cabrio. Dit is exclusief accuhuur. Deze kost € 65 per maand inclusief BTW.

Smart ForTwo (2007 - 2014)

Ook voor klanten die hun voertuig compleet met accu willen kopen, financieren of leasen is er een aanbod: de nieuwe Smart ForTwo electric drive kost als coupé € 24.078 en als cabrio € 27.219 incl. BTW.

 

IkWilVanMijnAutoAf
car2go bestaat 5 jaarcar2go bestaat 5 jaar
28 november 2016
Smart koppelt gebruikte accu's aan netSmart koppelt gebruikte accu's aan net
8 februari 2016
Daimler rondt eMERGE project afDaimler rondt eMERGE project af
31 juli 2015
Smart bouwt auto voor fansSmart bouwt auto voor fans
15 mei 2014
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum