18 oktober 2018
Skoda Rapid Spaceback

Skoda Rapid Spaceback

Skoda verlaagt private lease prijs Rapid

Autozine
18 oktober 2018 | Skoda verlaagt de private lease prijs van de Rapid Spaceback. De Clever 1.0 TSI 70 kW/95 pk uitvoering is er tijdelijk voor 299 euro per maand. De klant hoeft alleen nog te tanken, Skoda regelt de rest. Voor Skoda's die via private lease worden gereden, geldt geen fiscale bijtelling. Daarnaast gaat private lease bij Skoda vergezeld van het onafhankelijke Keurmerk Private Lease.

Op zoek naar een Skoda Rapid Spaceback?
bynco heeft er 6 vanaf € 10.950,-

Skoda Rapid Spaceback

De RAPID SPACEBACK is in Clever-uitvoering extra compleet uitgerust, inclusief een klantvoordeel tot liefst € 3.100. De extra's die Skoda aan de standaarduitrusting van de Ambition-uitvoering toevoegt, zijn zaken zoals het Amundsen navigatiesysteem met 6,5 inch touchscreen, lichtmetalen velgen, cruise control, het Skoda Surround 3D Soundsysteem, parkeersensoren achter en de aantrekkelijke Clever-bekleding van het interieur. Een klein lederpakket met onder meer een lederen multifunctioneel stuur zorgt voor meer luxe.

Skoda Rapid Spaceback

Onder de motorkap van de RAPID SPACEBACK Clever huist een 1.0 TSI driecilinder. Deze turbo benzinemotor is er in twee vermogensvarianten: 70 kW/95 pk en 81 kW/110 pk. De eerste wordt standaard geleverd met een handgeschakelde vijfbak, de tweede met een handgeschakelde zesversnellingsbak of optioneel een 7-traps DSG-transmissie met dubbele koppeling.

De RAPID SPACEBACK Clever 1.0 TSI is momenteel aantrekkelijker dankzij het private lease-aanbod van Skoda. Vanaf 299 euro per maand is het mogelijk om in een RAPID SPACEBACK te rijden. Bij het maandbedrag zijn wegenbelasting, onderhoud, reparatie, allrisk verzekering, internationale pechhulp, banden en service bij de dealer inbegrepen. Alleen de brandstof komt er nog bij. Deze prijs is private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico in de regio Utrecht.

Skoda prijst vernieuwde Rapid SpacebackSkoda prijst vernieuwde Rapid Spaceback
2 juni 2017
Skoda Rapid Spaceback ondergaat faceliftSkoda Rapid Spaceback ondergaat facelift
22 februari 2017
Skoda Rapid Spaceback als BusinesslineSkoda Rapid Spaceback als Businessline
18 oktober 2013
Skoda prijst Rapid SpacebackSkoda prijst Rapid Spaceback
26 september 2013
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum