26 juli 2007
Seat Ibiza (2002 - 2008)

Seat Ibiza (2002 - 2008)

Gratis Armin van Buuren Sound pakket op Seat Ibiza

Autozine
26 juli 2007 | Hoewel de zon zich in Nederland nog niet met regelmaat laat zien, gaat Seat toch voor zorgen voor een swingende zomer. Met onmiddellijke ingang levert Seat op de Ibiza Style actiemodellen namelijk een Armin van Buuren Sound pakket. Bovendien is er bij Seat deze zomer een volledig verzorgd Ibiza-arrangement te winnen naar een concert van Armin van Buuren in Club Amnesia op Ibiza.
Wittebrug

Per direct is de uitrusting van de Seats Ibiza Trendstyle en Sportstyle uitgebreid met een gratis Armin van Buuren Sound pakket. Armin is een van 's werelds populairste DJ's en Seat is officieel sponsor van de Armin van Buuren Tour 2007. Het Armin van Buuren Sound pakket voor de Ibiza's Trendstyle en Sportstyle bestaat naast een Armin T-shirt en de CD "A state of Trance 2007" uit een Sony radio/CD/MP3-speler. Dit audiosysteem heeft een uitgangsvermogen van 4x50 W en biedt de mogelijkheid voor het aansluiten van een USB-stick of MP3-speler voor het afspelen van eigen muziekbestanden. Uiteraard kunnen ook MP3- en WMA-bestanden op CD worden afgespeeld. De toetsverlichting van de audio-unit is in lijn met de dashboardverlichting.

Seat Ibiza (2002 - 2008)

Het Armin van Buuren Sound pakket wordt gratis geleverd op de Ibiza Trendstyle en Sportstyle modellen. De Seat Ibiza Trendstyle is inclusief het Sound pakket leverbaar vanaf € 13.295,-. De Sportstyle kent een prijskaartje vanaf € 16.995,-.

De zomercampagne van Seat gaat per direct van start en loopt tot eind augustus. Als onderdeel van deze zomercampagne organiseert Seat tevens een prijsvraag met een uiterst zomerse hoofdprijs. De winnaar kan zijn koffers pakken, want de hoofdprijs bestaat uit een vliegreis, hotel-overnachtingen en een plek op de exclusieve gastenlijst voor een optreden van Armin van Buuren Live in Club Amnesia voor twee personen op Ibiza! Het enige dat deelnemers aan de prijsvraag hoeven te doen is vier Seat-modellen te noemen die vernoemd zijn naar Spaanse steden.

Seat Ibiza (2002 - 2008)
XLLease
Seat introduceert Ibiza Last EditionSeat introduceert Ibiza Last Edition
9 oktober 2008
Seat toont zuinige Ibiza EcomotiveSeat toont zuinige Ibiza Ecomotive
11 september 2007
Seat scherpt uitrusting Ibiza FR aanSeat scherpt uitrusting Ibiza FR aan
20 maart 2007
Seat introduceert Ibiza FreestyleSeat introduceert Ibiza Freestyle
8 februari 2007
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum