29 april 2005
Saab 9-3 Sport Estate

Saab 9-3 Sport Estate

Saab start opmerkelijke campagne

Autozine
29 april 2005 | Recent is Saab een opmerkelijke campagne gestart ten behoeve van de voorintroductie van de nieuwe Saab 9-3 Sport Estate. Tijdens de Autosalon van Geneve in maart dit jaar beleefde de Saab 9-3 Sport Estate zijn wereldpremiere. In september wordt deze nieuwe Estate van Saab verwacht bij de Nederlandse Saab-dealers.
UnitedConsumers
 

Op dit moment beschikt Saab Nederland enkele weken over een Saab 9-3 Sport Estate. Met dit ene exemplaar wordt letterlijk invulling gegeven aan de nieuwe slogan: "Saab. Niet voor iedereen. Wel voor u". Want Saab verrast met dit zogenoemde voorproductiemodel van de 9-3 Sport Estate geinteresseerden in heel Nederland met een bezoek aan huis of op de zaak. Tijdens het bezoek wordt de auto uit een speciale trailer gereden, uitgebreid getoond en volgt er een korte uitleg van alle bijzonderheden van deze nieuwe Saab. Afgelopen week gaf de Algemeen Directeur van Saab Nederland, Pieter Gabriels, het startsein voor deze bijzondere campagne met een radiocommercial.

Saab 9-3 Sport Estate

Tot nu toe zijn de reacties op deze opvallende campagne overweldigend. Overigens bestaat voor diegene die de 9-3 Sport Estate wel graag wil zien, maar niet per se thuis of op het werk, de mogelijkheid om de auto te bekijken op zaterdag 14, 21 en 28 mei aanstaande op drie bijzondere locaties verspreid over Nederland.

Via saab.nl kunnen geinteresseerden laten weten dat ze de nieuwe Estate van Saab graag thuis of op het werk willen bezichtigen of willen zien op een van de drie locaties. De tour door Nederland is gestart op woensdag 27 april en duurt nog de gehele maand mei 2005.

Saab 9-3 Sport Estate