8 juli 2010
Renault Wind

Renault Wind

Renault Wind vanaf 19.990 euro

Autozine
8 juli 2010 | De Nederlandse Renault-dealers openen begin augustus de orderboeken voor de Wind, die eind september officieel wordt geïntroduceerd. Inmiddels zijn de prijzen van de Renault Wind bekend. Renaults coupé roadster is leverbaar vanaf € 19.990,-.
Nieuwe vloermatten voor de Renault Wind?
Dat kan! Vanaf € 33,-
Just Carpets.nl

De genoemde basisprijs is van toepassing op de Renault Wind TCe 100 Dynamique, die beschikt over onder meer mistlampen vóór en lichtmetalen 16-inch velgen Emotion. Ook het interieur laat nauwelijks wensen onvervuld, met zaken als een lederen sportstuur en versnellingspook, een audiosysteem met radio-/CD-speler en front- en zijairbags.

Renault Wind

Voor een meerprijs van € 1.500,- staat de Wind Exception op de prijslijst. Deze onderscheidt zich van het basismodel met lichtmetalen 17-inch velgen Diamantées Sphinx, ESP, een elektronisch geregelde airconditioning, een regen- en lichtsensor en een audiosysteem met Bluetooth (inclusief audio streaming)- en USB-aansluiting.

Dezelfde uitvoering is vanaf september van dit jaar ook te bestellen met een 133 pk (98 kW) sterke 1.6 16V benzinemotor. Ten opzichte van de TCe 100 Exception kent ook deze een meerprijs van € 1.500,-, wat de totaalprijs voor de Wind 1.6 16V 133 Exception op € 22.990,- brengt.

Renault Wind

Ter gelegenheid van de introductie van de nieuwe Wind ontwierp Renault de SL Collection, die verschijnt in een gelimiteerde oplage van dertig stuks. Afgezien van een eigen genummerde badge onderscheidt deze versie zich met de speciale lakkleur Blanc Glacier of Noir Nacré. Andere opvallende details van de SL Collection zijn het in hoogglans zwart uitgevoerde dak, in chroom afgewerkte buitenspiegels en sportieve striping op de carrosserie. In het interieur worden de inzittenden onthaald op lederen Carbone bekleding, stoelverwarming en diverse rode accenten. De Renault Wind TCe 100 SL Collection is leverbaar vanaf € 22.990,-.

Renault Wind nu ook als GordiniRenault Wind nu ook als Gordini
2 februari 2011
Renault onthult Wind roadsterRenault onthult Wind roadster
2 februari 2010
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum