2 februari 2011
Renault Wind

Renault Wind

Renault Wind nu ook als Gordini

Autozine
2 februari 2011 | Na de Twingo Gordini RS, de Clio Gordini RS en de Twingo Gordini GT krijgt ook de Wind de 'French Touch'. De Renault Wind Gordini komt het gamma van de coupé roadster versterken en biedt de meest royale standaarduitrusting. De auto zal vanaf 1 maart aanstaande worden gepresenteerd op de autosalon van Genève. De Wind Gordini is in Nederland te bestellen vanaf eind april 2011 en staat vanaf juni in de Nederlandse showroom.
Nieuwe vloermatten voor de Renault Wind?
Dat kan! Vanaf € 33,-
Just Carpets.nl

De blauwe carrosserie met twee witte strepen staat op 17 inch lichtmetalen wielen met zwart of blauw diamantglans. De buitenspiegels, grillelijsten en welvingen achter zijn uitgevoerd in Blanc Glacier-wit en het dak in Noir Brillant-zwart. Een embleem in de vorm van een 'G' laat zien dat het om een Gordini-versie gaat.

Renault Wind

De auto heeft een aangepast interieur met onder meer de typische zwart met blauw lederen 'Gordini' bekleding, blauw-wit gestreepte portierlussen, een blauw lederen stuur waarop de nulstand is gemarkeerd met de witte strepen en ook een versnellingspook met blauw lederen stofhoes en een metalen versnellingspookknop met Gordini-logo.

UnitedConsumers
Renault Wind vanaf 19.990 euroRenault Wind vanaf 19.990 euro
8 juli 2010
Renault onthult Wind roadsterRenault onthult Wind roadster
2 februari 2010
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum