18 augustus 2008
Renault Twingo (2007 - 2014)
Nieuws

Renault Twingo (2007 - 2014)

Renault Twingo Forum gaat online

18 augustus 2008 - Recent is het Renault Twingo Forum gestart. Dit initiatief is ontstaan door het gebrek aan een forum dat alleen voor Twingo liefhebbers van toepassing is. Het forum is opgericht door Aida Blankestijn. Ze is sinds april 2008 in het bezit van een Twingo II en was op zoek naar een forum waar zij informatie zou kunnen vinden en ervaringen zou kunnen op doen van andere Twingo rijders.

Het forum is bedoeld voor zowel de Twingo I als de Twingo II liefhebbers. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen beiden. Hoewel er wel veel verschillen tussen beide uitvoeringen zijn, het is en blijft een Twingo!

Renault Twingo (2007 - 2014)

Het forum beschikt inmiddels over 900 berichten. Er is ook een onderdeel waar leden hun Twingo kunnen showen. Daar kom je de meest uiteenlopende Twingo's tegen. Van omgebouwde Twingo's tot hele nieuwe bolides. Er zijn ook steeds meer mensen uit België actief op het forum.

Aangezien Aida voldoende kennis in huis heeft voor het maken van websites heeft ze zelf het initiatief genomen om een forum op te richten. "Waarom wachten tot er een Twingo forum komt, als ik er zelf ook eentje kan maken?", zegt ze enthousiast. "Ik ben erg trots op het resultaat".

Aida Blankestijn (wonende in Veenendaal) is een fulltime dtp'er en is werkzaam in Zeist.  "In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met het realiseren van grafische projecten en natuurlijk met het forum", vertelt ze verder.  "Voor het forum heb ik ook flyers ontworpen om het nog meer naamsbekendheid te geven. Enkele fanatieke forumleden zijn bereid deze flyers uit te delen aan Twingo-rijders. Het is erg leuk dat ze willen helpen".

In het voorjaar 2009 zal er een Twingo dag georganiseerd worden voor zowel de Twingo I als de Twingo II rijders. De bedoeling van deze dag is om met zoveel mogelijk Twingo rijders een tocht te maken en ter afsluiting samen te gaan eten. De actuele informatie, over deze te organiseren dag, zal op het forum vermeld worden.