27 januari 2006
Renault Modus

Renault Modus

Extra rijke uitrusting en voordelig glazen dak voor Renault Modus

Autozine
27 januari 2006 | Renault introduceert de exclusieve Modus Team Spirit. Deze speciale Modus is verkrijgbaar met een tweedelig glazen dak voor 295 euro. Het voordeel voor de klant kan oplopen tot 1.770 euro.
Nieuwe vloermatten voor de Modus?
Dat kan! Vanaf € 35,-
Just Carpets.nl

De Renault Modus Team Spirit is leverbaar met keuze uit vier motoren. Zo is de auto er met de 1.4-liter viercilinder benzinemotor met 100 pk, maar ook met de 110 pk sterke 1.6-liter viercilinder benzinemotor. Deze laatste is ook leverbaar in combinatie met een automatische versnellingsbak. De Modus Team Spirit is ook als diesel te bestellen. Hij kan naar keuze worden voorzien van een 1.5-liter turbodieselmotor met 85 of met 105 pk.

Renault Modus

Ten opzichte van de Modus Expression Comfort heeft de Renault Modus Team Spirit een meeruitrusting. Zo is de auto voorzien van airconditioning, lichtmetalen Orchestra 15" wielen, Dyna-interieurbekleding, een radio met MP3 / cd-speler en witte richtingaanwijzers aan de voor- en achterzijde en onder de buitenspiegels. Verder behoren tot de uitrusting actieve bochtenverlichting, donkere koplampbehuizingen, een snelheidsregelaar en -begrenzer, in de voorbumper geintegreerde mistlichten en een afsluitbaar opbergvak aan de bestuurderskant in de bovenzijde van het dashboard.

Bovenop deze extra's is de Modus Team Spirit tegen een speciale optieprijs uit te rusten met een open dak, dat bestaat uit twee losse panelen van getint glas. Deze kunnen afzonderlijk van elkaar gekanteld worden, maar zijn ook uitneembaar. Ze kunnen dan worden opgeborgen in de meegeleverde hoes die achter de achterbank in de bagageruimte past. In de opberghoes worden twee winddeflectors meegeleverd, die te bevestigen zijn aan de rand van de dakopening. Daarmee ondervinden de inzittenden tijdens het rijden minder hinder van de wind.

Renault Modus

De Renault Modus Team Spirit is te bestellen voor een prijs vanaf 17.895 euro voor de 1.4 16V met 100 pk. Het model heeft, ten opzichte van de Expression Comfort, een meeruitrusting ter waarde van 2.870 euro, maar kent een meerprijs van 1.300 euro. Dit betekent dat het voordeel voor de klant 1.570 euro bedraagt. In combinatie met de 200 euro korting op het handbedienbare open dak kan het totale Team Spirit-voordeel oplopen tot 1.770 euro.

Renault Modus nu als 1.5 dCi QuickshiftRenault Modus nu als 1.5 dCi Quickshift
20 april 2006
Programma Renault Modus aangepastProgramma Renault Modus aangepast
3 februari 2006
Renault breidt Modus-gamma uitRenault breidt Modus-gamma uit
1 oktober 2005
Nieuwe motor voor Renault ModusNieuwe motor voor Renault Modus
14 juni 2005
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum