23 september 2015
Renault Captur (2013 - 2019)

Renault Captur (2013 - 2019)

Renault Captur tijdelijk als Barista

Autozine
23 september 2015 | Renault introduceert een extra rijk uitgeruste en exclusieve versie van de Captur: de Série Signature Barista. Deze tijdelijk verkrijgbare versie is uitgevoerd in de nieuwe lakkleur Brun Cappuccino en biedt onder meer lederen bekleding en LED-plafondverlichting. De Captur Série Signature Barista is vanaf 22.790 euro als ENERGY TCe 90 STOP & START (66 kW/90 pk). De uitvoering met automatische EDC-transmissie met dubbele koppeling en TCe 120-krachtbron (88 kW/120 pk) komt op 25.990 euro. De Captur Série Signature Barista komt in een oplage van slechts 250 auto's op de Nederlandse markt.

Op zoek naar een Renault Captur?
bynco heeft er 156 vanaf € 10.050,-

Renault Captur (2013 - 2019)

Om de naam van deze nieuwe variant in de Série Signature te bepalen, zette Renault social media in. Een oproep op Facebook, Twitter en LinkedIn leverde meer dan duizend suggesties op. De keuze is op de naam Barista gevallen vanwege de associatie met de kleur Brun Cappuccino. Daarnaast verwijst Barista naar de kunst om met goede ingrediënten een mooi, smaakvol koffieproduct te maken. De combinatie van bijzondere opties zorgt ervoor dat de Renault Captur Série Signature Barista een begerenswaardige uitvoering is voor liefhebbers die houden van stijl en luxe.

Renault Captur (2013 - 2019)

Exclusief op deze versie zijn de lederen bekleding, eveneens uitgevoerd in de kleur Brun Cappuccino. De voorstoelen zijn verwarmbaar. Instappen in schemerlicht of duisternis is een uitnodigende attractie dankzij de sfeervolle LED-plafondverlichting. Andere unieke extra's voor de Renault Captur Série Signature Barista zijn de chroomkleurige afwerking (Pack Look Interieur Chroom Splendour), het dak dat in de kleur Noir Etoile is uitgevoerd, de automatisch dimmende binnenspiegel, de aluminium pedalen, de speciale versnellingspook en de met leder beklede middenarmsteun.

Renault Captur (2013 - 2019)

De Série Signature Barista is gebaseerd op de Captur Dynamique. Dat betekent dat ook het Renault R-Link connectiviteitsysteem aan boord is, inclusief DAB+-radio. Andere bijzondere zaken in de uitrusting zijn climate control, parkeersensoren inclusief achteruitrijcamera, een regen- en lichtsensor, elektrische inklapbare buitenspiegels en privacy glass achter. Lichtmetalen 17 inch wielen in het donkere Adventure Noir completeren het beeld.

Renault Captur (2013 - 2019)

De Série Signature is de opvolger van de Série Limitée. De Captur Série Signature Barista is het tweede model met dit label. Eerder bracht Renault de Twingo Série Signature VIVA uit. Wat deze modellen gemeen hebben, is hun zeer complete en luxe uitrusting en in het oog springende designaccenten. Om het exclusieve karakter te benadrukken, zijn de modellen in een gelimiteerd aantal verkrijgbaar.

AutoCoach
Nieuwe motoren voor Renault Captur 2019Nieuwe motoren voor Renault Captur 2019
3 december 2018
Renault maakt prijzen vernieuwde CapturRenault maakt prijzen vernieuwde Captur
20 april 2017
Renault Captur ondergaat faceliftRenault Captur ondergaat facelift
2 maart 2017
Renault Captur als Serie Signature WaveRenault Captur als Serie Signature Wave
16 september 2016
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum