22 maart 2011
Porsche Panamera (2009 - 2016)

Porsche Panamera (2009 - 2016)

Porsche zoekt VIP-chauffeur voor 1 dag

Autozine
22 maart 2011 | Een dag lang prominenten als voormalig premier Aznar van Spanje rondrijden. Hen het hemd van het lijf vragen over onderwerpen als duurzaamheid en veiligheid. Dit alles in een zeer luxe Porsche Panamera. Dat is volgende maand voor iedereen mogelijk tijdens het World Foresight Forum (WFF), dat van 11 tot en met 15 april in Den Haag plaatsvindt. Porsche gaat de komende weken op zoek naar een privé-chauffeur die voor een dag de VIP-gasten van het WFF wil vervoeren. Omdat het WFF zich inzet voor een duurzame wereld, is het automerk op zoek naar een chauffeur met een duurzame blik.

Op zoek naar een Porsche Panamera?
DAS import heeft er 19 vanaf € 62.677,-

Porsche Panamera (2009 - 2016)

Of het nu gaat om een student met twee jaar rijervaring of een Porsche-liefhebber die al langer zijn rijbewijs heeft, iedereen maakt kans op deze bijzondere baan voor een dag. Via Porsche.nl/wereldbaan is de vacature "Wereldbaan voor een dag m/v" te bekijken en kunnen geïnteresseerden zich tevens tot 31 maart inschrijven.

Porsche Panamera (2009 - 2016)

De drie kandidaten met de beste motivatie ontvangen op zaterdag 9 april een training van de beroepschauffeurs van "Excellent Chauffeursdiensten", zodat ze goed beslagen ten ijs komen. Aan het eind van de trainingsdag wordt de winnaar gekozen, die op woensdag 13 april in zijn tijdelijke Porsche van de zaak als chauffeur van onder meer voormalig premier Aznar van Spanje mag optreden.

Speciaal voor het World Foresight Forum zet Porsche, als exclusief autopartner van het WFF, vijfentwintig auto's en chauffeurs in. Tijdens het WFF bespreken internationale deskundigen uit politiek, bedrijfsleven, wetenschap, overheid en ngo's oplossingen voor mondiale uitdagingen als klimaatverandering, schaarste en verschuivende machtsverhoudingen.

Omdat Porsche zich naar eigen zeggen inzet voor een duurzame wereld, is dit het moment bij uitstek voor de primeur van de Panamera S Hybrid op Nederlandse bodem. Tijdens de WFF Expo zal deze Porsche, waarvan er wereldwijd nog maar één exemplaar bestaat, voor het eerst in ons land te bewonderen zijn. De nieuwe Panamera S Hybrid ontving vorige maand als eerste Porsche ooit het groene energielabel A.

Nieuwe vloermatten voor de Panamera ?
Dat kan! Vanaf € 45,-
Just Carpets.nl

Porsche Panamera nu ook als 4 E-HybridPorsche Panamera nu ook als 4 E-Hybrid
9 september 2016
Porsche introduceert Panamera ExclusivePorsche introduceert Panamera Exclusive
30 oktober 2014
Porsche Panamera volgens Maria SharapovaPorsche Panamera volgens Maria Sharapova
10 februari 2014
Porsche Panamera Turbo S in TokyoPorsche Panamera Turbo S in Tokyo
31 oktober 2013
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum