18 oktober 2012
Porsche Panamera (2009 - 2016)
Nieuws

Porsche Panamera (2009 - 2016)

Porsche Panamera tijdelijk als Platinum Edition

18 oktober 2012 - Porsche presenteert een exclusieve uitvoering van de Panamera: de Platinum Edition. Deze is leverbaar als Panamera, Panamera 4 en Panamera Diesel en onderscheidt zich door subtiele, originele designfeatures in platinum silver metallic. Bovendien is de standaarduitrusting completer. De nieuwe Porsche Panamera Platinum Edition staat vanaf eind november bij de officiële Porsche dealers. De prijzen beginnen bij 105.200 euro (incl. BTW en BPM).

Op zoek naar een Porsche Panamera S Hybrid?
Nederland Mobiel heeft er 79 vanaf € 22.450,-

Porsche Panamera (2009 - 2016) S Hybrid

De Porsche Panamera Platinum Edition is te herkennen aan de in platinum silver metallic gespoten details. Behalve de onderste helft van de buitenspiegelkappen, de lamellen in de grille en de luchtinlaten aan de zijkant, zijn ook de sierstrip op de achterklep en de diffuser achter uitgevoerd in deze kleur.

Porsche Panamera (2009 - 2016)

Porsche levert de Panamera Platinum Edition in de unikleuren zwart en wit en de metallickleuren basaltzwart metallic, carbongrijs metallic en mahonie metallic. De sierlijsten rond de zijruiten zijn bij de Panamera Platinum Edition uitgevoerd in zwarte hoogglanslak.

Standaard rust Porsche de Panamera Platinum Edition uit met bi-xenonkoplampen en parkeersensoren voor. Zowel de buitenspiegels als de binnenspiegel zijn zelfdimmend. Verder is elke Panamera Platinum Edition voorzien van lichtmetalen 19-inch 'Panamera Turbo'-wielen met daarop het Porsche logo in kleur.

Porsche Panamera (2009 - 2016)

Het interieur van de Panamera Platinum Edition krijgt extra glans door de gedeeltelijke bi-colour lederen bekleding in de kleurcombinatie zwart/luxorbeige. Volledige bi-colour lederen bekleding is optioneel leverbaar.

De lederen bekleding kent een nieuwe kleurindeling. De bovenzijde van het dashboard, de deurpanelen, de beenruimte van bestuurder en voorste passagier, de achterzijde van de voorstoelen en de bagageafdekking zijn zwart. De rest van het interieur is uitgevoerd in de kleur luxorbeige. Andere opvallende kenmerken in het interieur zijn het 'Sport Design'-stuurwiel, het Porsche logo in de hoofdsteunen van de voorstoelen en de dorpellijsten met de inscriptie 'Platinum Edition'.

Porsche Panamera (2009 - 2016)

Verder levert Porsche elke Panamera Platinum Edition met Power Steering Plus en verwarmbare voorstoelen. Ook standaard is het PCM (Porsche Communication Management) met navigatiesysteem, een hogeresolutie TFT-touchscreen van 7-inch en elf speakers (235 watt).

De prijzen van de Panamera Platinum Edition inclusief BTW en BPM zijn:

  • Panamera € 106.000,-
  • Panamera 4 € 111.300,-
  • Panamera Diesel € 105.200,-
AutoCoach