2 oktober 2018
Peugeot 508 SW

Peugeot 508 SW

Peugeot 508 SW eerst als First Edition

Autozine
2 oktober 2018 | Terwijl de nieuwe Peugeot 508 SW dit jaar voor de allereerste keer aan het publiek wordt getoond op de autosalon Mondial de l'Automobile in Parijs 2018, presenteert Peugeot de gelimiteerde serie First Edition. Deze gelimiteerde versie met exclusieve aankleding is te bestellen vanaf 2 oktober 2018 en kan online gereserveerd worden.

De gelimiteerde serie Peugeot 508 SW First Edition is gebaseerd op het luxe GT afwerkingsniveau en beschikt over speciale exterieurkenmerken: een glanzend zwarte grillerand, 19 ionch tweekleurige, lichtmetalen Augusta velgen met diamantglans en Grey Dust lak. Er zijn drie carrosseriekleuren leverbaar: Dark Blue, Blanc Nacré en Gris Amazonite. De Peugeot 508 SW FIRST EDITION wordt aangeboden met de motorisaties PureTech 225 S&S EAT8 (61.790 euro) en BlueHDi 180 S&S EAT8 (62.570 euro). Deze zijn gehomologeerd volgens het homologatieprotocol WLTP.

Peugeot 508 SW

In het interieur van de nieuwe Peugeot 508 SW First Edition zijn decoratieve elementen in Zebrano-look toegepast en combineert de Alcantara bekleding met zwart handgenaaid leder (met koperkleurige sierstiksels). Het dynamische karakter van de Peugeot 508 SW First Edition wordt versterkt door een zwarte hemelbekleding, Full LED sfeerverlichting, aluminium pedalen en portierdorpels specifiek voor deze versie. De bagageruimte van de Peugeot 508 SW First Edition is voorzien van een handsfree achterklep en een vloer van Zebranohout met antislipstrips.

De nieuwe Peugeot 508 SW First Edition beschikt over het complete arsenaal aan rijhulpsystemen dat wordt aangeboden op de nieuwe Peugeot 508. Uniek in dit segment is de Night Vision-functie die ook in het donker levende wezens vóór de auto waarneemt (tot 200 m, verder dan het bereik van de koplampen). Opladen van smartphones via inductie is mogelijk, en een digitale radio en het capacitieve 10" HD touchscreen zijn aanwezig. Het touchscreen maakt gebruik van Connect 3D navigatie met spraakherkenning en toegang tot de online diensten van TomTom (real time verkeersinformatie, brandstofprijzen, parkeerplaatsen, het weer, lokale zoekopdrachten). Om het helemaal af te maken is de Peugeot 508 SW First Edition uitgerust met het audiosysteem FOCAL. Voor deze gelimiteerde uitvoering werkte Peugeot met FOCAL samen aan de productie van een exclusieve draadloze koptelefoon, ontworpen door het Peugeot Design Lab, waarmee ook buiten de auto genoten kan worden van de FOCAL audiokwaliteit.

De nieuwe Peugeot 508 SW First Edition is te bestellen vanaf 2 oktober 2018 en kan bekeken worden op een speciale site waarop hij online gereserveerd kan worden. Als een klant een verzoek tot reservering heeft gedaan, wordt dit via de mail bevestigd. De bestelling wordt uiteindelijk definitief gemaakt bij een door de klant gekozen verkooppunt.

Op zoek naar een Peugeot 508 SW?
bynco heeft er 2 vanaf € 35.840,-

Peugeot 508 SW

Peugeot onthult nieuwe 508 SWPeugeot onthult nieuwe 508 SW
6 juni 2018
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum