Peugeot 208

Peugeot 208

Bijtelling leaseauto

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Peugeot e-208 is een elektrische auto waarbij de fabrikant een uitstekende balans heeft gevonden tussen prijs en bereik, gewicht en weggedrag, innovatie en bruikbaarheid. Kortom: een aanrader!

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 35.420,-
 CO2-uitstoot: 0 gr/km12%
Belastbaar bedrag€ 4.250,-

 
Bijtelling "Peugeot 208 EV 50 kWh 136 Allure"
 
Bijtelling per jaar€ 1.619,-
Bijtelling per maand€ 135,-
 

Op zoek naar een Peugeot 208?
bynco heeft er 59 vanaf € 18.244,-

Peugeot 208

Fiat 500 ElectricFiat 500 Electric
"Action"
Opel CorsaOpel Corsa
"Edition"
Renault ZoeRenault Zoe
"R110 Life"
Honda eHonda e
"Base"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum