Opel Zafira

Bijtelling leaseauto

Opel Zafira

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Opel Zafira is vernieuwd voor modeljaar 2016 is verbeterde motoren, nieuwe infotainment-systemen en heel veel actieve veiligheid. Het flexibel in te delen interieur is uiteraard gebleven.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 33.154,-
 CO2-uitstoot: 129 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 7.294,-

 
Bijtelling "Opel Zafira 1.6 CNG Turbo Online Edition"
 
Bijtelling per jaar€ 2.779,-
Bijtelling per maand€ 232,-
 
Fiat 500L LivingFiat 500L Living
"TwinAir Turbo CNG PopStar"
Fiat 500LFiat 500L
"TwinAir Turbo CNG PopStar"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum