Opel Zafira Life

Opel Zafira Life

Bijtelling leaseauto

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Opel Zafira-e Life is een elektrisch aangedreven bus voor personenvervoer. Door het hoge gewicht en de zwakke elektromotor voelt de Zafira-e zwaar. Passagiers ervaren de Zafira-e als comfortabel.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 74.653,-
 CO2-uitstoot: 196 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 16.424,-

 
Bijtelling "Opel Zafira Life L3H1 Innovation (177 pk)"
 
Bijtelling per jaar€ 8.499,-
Bijtelling per maand€ 708,-
 
AutoCoach
Citroën Grand C4 PicassoCitroën Grand C4 Picasso
"BlueHDi 120 Live"
Ford GalaxyFord Galaxy
"2.0 TDCi Trend"
Ford S-MAXFord S-MAX
"2.0 TDCi Trend"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum