12 november 2008
Opel Insignia (2008 - 2017)

Opel Insignia (2008 - 2017)

Opel wil leaserijders laten switchen

Autozine
12 november 2008 | Opel grijpt de introductie van de Opel Insignia aan om leaserijdend Nederland uit de dagelijkse sleur te laten ontsnappen. Via een speciale website kunnen mensen aan vrienden, collega's, partner of familieleden, die al jaren een onwrikbaar gewoontegedrag vertonen, een Switch sturen. Zij ontvangen dan een videopeptalk waarin de mensen worden aanspoort de dagelijkse sleur te doorbreken. De Opel Insignia is daarbij de verbindende schakel.

Op zoek naar een Opel Insignia?
bynco heeft er 2 vanaf € 15.098,-

Opel Insignia (2008 - 2017)

Stephan Hinneman, Marketing Manager Opel: "Mensen zijn gewoontedieren, die elke dag dezelfde routine afdraaien: op een vaste tijd opstaan, steevast het donkergrijze pak aan, aansluiten in de vertrouwde file, altijd dezelfde radiozender luisteren én jaar-in-jaar-uit in hetzelfde merk auto rijden. Via ons Switch-concept spelen we in op de latente behoefte van mensen om uit die dagelijkse sleur te komen. Uiteraard speelt de Insignia daarbij een hoofdrol. Het is vooral onze uitdaging om heel leaserijdend Nederland kennis te laten maken met ons nieuwe vlaggenschip en een groot deel hiervan uiteraard te verleiden tot een switch. Dat doen we via een website én door leaserijders live te laten switchen van hun eigen auto naar de Insignia".

Opel Insignia (2008 - 2017)

Tot en met 21 november zullen speciale Switch-teams op diverse drukbezochte plaatsen langs de Nederlandse snelwegen met de Insignia klaar staan om leaserijders te verleiden tot een overstap. Ter plaatse kan men tijdens de dagelijkse tussenstop direct switchen van de eigen auto naar de Insignia, om daarna de reeds geplande route te vervolgen in de vorm van een proefrit. De eigen auto wordt achter de Insignia aan gereden en na de proefrit kan daarin de weg zonder noemenswaardige vertraging vervolgd worden.

Tot en met 14 november staan de Switch-teams van 11.00 – 15.00 uur langs de A13 bij Delft en langs de A27 bij Meerkerk. In de week van 17 tot en met 21 november kan men op genoemd tijdstip voor een live switch terecht langs de A50 bij Apeldoorn en langs de A2 bij Breukelen. De Switch-stands zijn opgebouwd bij de wegrestaurants op genoemde locaties, waar veel leaserijders hun routinematige tussenstops maken. De Switch-stands zijn opgebouwd bij de wegrestaurants op genoemde locaties, waar veel leaserijders hun routinematige tussenstops maken.

De Opel Insignia – de ambitieuze opvolger van de Opel Vectra - moet vooral klanten trekken in het zakelijke segment. Hinneman: "Met de introductie van dit model maakt Opel de switch naar een nieuw tijdperk, waarin aansprekend design en bereikbare innovaties centraal staan. Niet alleen het baanbrekende uiterlijk van de Insignia, maar ook de nieuwste snufjes maken deze auto in onze ogen tot een interessante troef voor veel leaserijders die toe zijn aan een nieuwe auto".

Opel Insignia (2008 - 2017)

De Opel Insignia staat rond de jaarwisseling bij de Nederlandse Opel-dealers in de showroom. Te beginnen met de 4- en de 5-deurs variant, in het voorjaar gevolgd door de stationwagon, de Insignia Sports Tourer.

Opel introduceert Insignia Grand SportOpel introduceert Insignia Grand Sport
7 december 2016
Opel Insignia rijdt 2.111 km op een tankOpel Insignia rijdt 2.111 km op een tank
14 april 2016
Opel Insignia nu met IntelliLinkOpel Insignia nu met IntelliLink
5 november 2015
Opel produceert 750.000ste InsigniaOpel produceert 750.000ste Insignia
20 januari 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum