14 december 2018
Opel Combo Life

Opel Combo Life

Opel Combo Tour is Best Buy Car of Europe

Autozine
14 december 2018 | De nieuwe Opel Combo Tour is door de jury van het gerenommeerde AUTOBEST uitgeroepen tot 'Best Buy Car of Europe 2019'. De jury, bestaande uit journalisten uit 31 Europese landen, was vooral te spreken over de uitstekende 'value for money'. Met de overwinning versloeg de Opel Combo Tour vijf andere nieuwe modellen (Citro├źn C4 Cactus, Dacia Duster, Ford Focus, Kia Ceed en Toyota Corolla).

Op zoek naar een Opel Combo Life?
bynco heeft er 1 vanaf € 30.794,-

Opel Combo Life

De jury voelde alle deelnemers uitgebreid aan de tand op het Italiaanse Vairano-circuit. Na afloop waren alle juryleden het met elkaar eens: de Opel Combo Tour maakte de meeste indruk. De Opel biedt moderne technologie, zoals adaptieve cruise controle, vermoeidheidsherkenning, een 180-graden achteruitrijcamera, een head-up display en 'Flank Guard' bescherming voor de zijkant van de auto. Tevens combineert de Combo Tour het comfort en de rijdynamiek van een personenauto met de veelzijdigheid van een Leisure Activity Vehicle. In de uitgebreide evaluatie nam de jury ook scores mee voor de gebruikerskosten, de verkrijgbaarheid van reserve-onderdelen en dealerdiensten. De winnaar van de 'Best Buy Car of Europe 2019' award moest onder de streep het beste totaalpakket leveren. De vijfde generatie Combo bleek uiteindelijk onverslaanbaar.

Opel Combo Life

"We zijn zeer verheugd met het oordeel van de 31 onafhankelijke leden van de AUTOBEST-jury", aldus Michael Lohscheller, CEO van Opel. "De Combo biedt simpelweg ontzettend veel auto voor je geld - dé sleutel om de titel 'Best Buy Car of Europe' in de wacht te slepen. De nieuwe Opel Combo Tour is een allround talent, in staat tot vrijwel alles. Het voertuig speelt een belangrijke rol in ons aanhoudende productoffensief. In de komende twee jaar introduceren we in totaal acht nieuwe modellen".

Dan Vardie, oprichter en voorzitter van AUTOBEST: "De strijd tussen de finalisten was bijzonder hevig. De Opel Combo Tour wist samen met de Citroën Berlingo en Peugeot Rifter - deelnemend als één model, een primeur in onze geschiedenis - veel indruk te maken op de juryleden en verdient terecht de 'Best Buy Car of Europe 2019'-titel. De winnende modellen zijn simpelweg de slimste keuze voor Europese klanten".

Opel won in het verleden twee keer eerder een AUTOBEST-award: de Opel Corsa ontving de titel in 2007 en 2015. AUTOBEST presenteert de 'Best Buy Car of Europe' sinds 2000. De Opel Combo is meteen bij zijn lancering al succesvol; eerder dit jaar ontving Opel voor de Gesloten Bestel-uitvoering van de Combo al de titel International Van of the Year 2019.

AutoCoach
Opel Combo-e Life nu te bestellenOpel Combo-e Life nu te bestellen
12 mei 2021
Opel introduceert Combo-e TourOpel introduceert Combo-e Tour
10 februari 2021
Opel Combo Tour nu ook als 1.2 TurboOpel Combo Tour nu ook als 1.2 Turbo
15 augustus 2019
Opel Combo is Van of the Year 2019Opel Combo is Van of the Year 2019
19 september 2018
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum