14 oktober 2004
 

Opel Astra Stationwagon

Opel Astra Stationwagon vanaf eind oktober bij de dealer

Autozine
14 oktober 2004 | De derde generatie van de Opel Astra Stationwagon is vanaf eind oktober bij de Opel-dealer te bezichtigen. De Opel Astra Stationwagon zal naar verwachting ruim 40% van de Astra-verkopen voor zijn rekening gaan nemen. De vanafprijs bedraagt € 18.950,-.
AutoCoach

De klant kan kiezen uit vijf benzinemotoren en vier common-rail CDTi-dieselmotoren, met vermogens van 80 tot 200 pk. De wielbasis van de Astra Stationwagon is met 2,70 meter negen centimeter langer dan de vijfdeurs Astra, wat resulteert in genoeg ruimte voor achterpassagiers en bagage. Door het neerklappen van de achterbank en de rugleuningen (60/40 of optioneel driedelig: 40/20/40) kan het laadvolume worden vergroot tot 1590 liter. Een optionele verschuifbare achterbank en het FlexOrganizer-systeem maken de grote laadruimte flexibeler.

Opel Astra Stationwagon

Tevens optioneel verkrijgbaar en uniek in deze klasse is het Trailer Stability Program. Het Trailer Stability Program (TSP) maakt een einde aan slingerende aanhangers en bevordert daarmee de veiligheid. Wanneer het slingeren van een aanhanger begint, reageert het systeem binnen enkele milliseconden en stabiliseert het onmiddellijk de auto en de aanhanger. Het Trailer Stability Program maakt deel uit van het Trail pakket.

Dutchlease
Opel Astra Van nu ook als drie-deursOpel Astra Van nu ook als drie-deurs
7 juni 2007
Opel Astra Stationwagon Van vanaf juniOpel Astra Stationwagon Van vanaf juni
22 maart 2005
Opel maakt prijzen Astra Station bekendOpel maakt prijzen Astra Station bekend
6 juli 2004
Opel Astra binnenkort ook als stationcarOpel Astra binnenkort ook als stationcar
20 mei 2004
 

Info

Techniek

Prijs

Forum