14 december 2018
Feedback
Opel Astra Sports Tourer

Forum Opel Astra Sports Tourer

Reacties van eigenaren

  

, datum: 25 april 2018

Ervaring met auto: De stoelen zijn verschrikkelijk. Ik heb de standaard (niet AGR) stoelen. Ik ruil de auto deze week in, en koop NOOIT meer een Opel. De ontwerpers moeten zich schamen.

Nieuw
Uitvoering1.0 Turbo SW
Bouwjaar2017
In bezit1 jaar
KM-stand14.000 km

Betrouwbaarheid7
Comfort1
Motor6
  
 
Reactie van: D. J. Kann, datum: 2 oktober 2018

Antwoord: Niet zo'n doordachte tekst. Het was een kleine moeite geweest om de stoelen eerst te testen. Dan had u wellicht meteen AGR-stoelen besteld. Overigens zeggen stoelen niets over de rij-eigenschappen en al helemaal niets over het merk Opel, dat zoveel verschillende modellen maakt met even zoveel soorten stoelen.
Dirk-Jan Kann.

Reageer
  

, datum: 24 februari 2017

Ervaring met auto: Vergeleken met de vorige Astra Sports Tourer, ook met een 1.4 turbo motor, is deze nieuwe Sport Tourer 1.4 turbo een openbaring, nauwelijks te vergelijken met zijn voorganger. De auto ligt als een blok op de weg, maar neemt alle oneffenheden soepel en gemakkelijk.

De motor is zeer snel, soepel en uitermate stil. Inhalen is een fluitje van een cent. Zonder het te merken rijd je snel veel te hard. Op de autobahn zit je zo boven de 200 km/uur volgens de Tom Tom. Een caravan erachter merk je nauwelijks, met uitzondering van het benzinegebruik, maar dat geldt voor alle auto's. Je kunt met deze auto, gebruikmakend van de cruise-control, uitermate zuinig rijden.

Door de stille motor en de prettige, in alle richtingen verstelbare stoelen stap je na uren rijden volkomen fris uit de auto. Ik kan deze ruime auto met zijn zeer lange laadruimte iedereen aanraden.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.4
Bouwjaar2016
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
DealerFred Janssen

Betrouwbaarheid10
Comfort10
Motor9