14 oktober 2019
Nissan Qashqai

Forum Nissan Qashqai

Reacties van eigenaren

  

, datum: 20 september 2019

Ervaring met Qashqai: Al 4x bij Nissan Sturm geweest met systeem fout en oplichtende waarschuwingslicht remhulpsysteem. Advies is om de meldingen maar te negeren. Reactie van Nissan Nederland: is uw probleem met de dealer. Dus helaas na 36 jaar geen Nissan meer voor mij.

UitvoeringN-Connecta
Brandstofbenzine
Bouwjaar2019
In bezit1 jaar
KM-stand21.500 km
DealerSturm

Betrouwbaarheid4
Comfort6
Motor5
  
  

, datum: 14 juli 2019

Ervaring met Qashqai: Parkeersensoren werken niet zo als het moet. Vaak valse meldingen, terwijl er niks aan de hand is.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2014
In bezit3 jaar
KM-stand70.000 km
DealerNieuwkerk

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 2 juli 2019

Ervaring met Qashqai: Nog steeds geweldige auto, verder geen opmerkingen.

Uitvoering1.2 Tekna
Brandstofbenzine
Bouwjaar2019
In bezit1 jaar
KM-stand6.000 km
DealerSturm

Betrouwbaarheid10
Comfort10
Motor9
  
  

, datum: 20 juni 2019

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Problemen met rolgordijn panoramadak. De eerste keer net voor zijn vierde levensjaar en nog in garantie. Toen zijn er 2 riempjes vervangen, nu 6 maanden later uit de garantie is het laatste riempje aan vervanging toe. Dit valt niet meer in de garantie...

Ik wacht op offerte, maar zou rond de 400 euro gaan kosten. Komt dit bekend voor?

Uitvoering1.2 Dig-T Tekna
Brandstofbenzine
Bouwjaar2014
In bezit2 jaar
KM-stand65.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor5
  
Nissan Qashqai leasen?
Dat kan! Vanaf € 207,-
Lease.auto

  

, datum: 12 mei 2019

Ervaring met Qashqai: IK ben in bezit van Qachqai Tekna. Is het mogelijk om de Nissan-Connect te vervangen door New Nissan Connect te vervangen en wat is de prijs?

UitvoeringTekna
Brandstofbenzine
Bouwjaar2017
In bezit2 jaar
KM-stand12.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 13 februari 2019

Ervaring met Qashqai: Vanochtend mijn Qashqai 115 Tekna opgehaald, netjes gepoetst en netjes behandeld door de dealer die hier heel goed bekend staat. Nog maar een klein stukje gereden, maar de 1e indruk is geweldig.

Ik had een pulsar 115 Connect en die was ook perfect die is nu 2 jaar oud maar wilde wat hogere zit. Eigenlijk is dat het grootste verschil. Ja, het Tekna-pakket natuurlijk ook, net ff wat luxer, parkeer assistent nog uitproberen enz. maar dat zal ook wel lukken.

Voor mijn gevoel heb ik nu eindelijk mijn "droom auto", ik hoef namelijk niet zo'n hippe scheurbak en heb ook geen behoefte aan een caravan of in de bergen rijden. Gewoon in een mooie auto in Nederland dus de 1.2 is voor mij mooi zat. Qua service van de dealer zit ik wel goed met het familiebedrijf hier. Ik hoop nog lang plezier te hebben van mijn QQ


Brandstofbenzine
Bouwjaar2019
In bezit1 jaar
KM-stand1.000 km
DealerSturm

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 8 januari 2019

Ervaring met Qashqai: Dit is echt een heerlijke wagen, heb deze nu een maand in mijn bezit, maar qua beleving, comfort en alles wat een auto aantrekkelijk maakt kan er geen een van mijn vorige aankopen tegenop. Was een verwoed Peugeot-rijder, maar besloot is een keer om verder te kijken dan Peugeot, en moet zeggen: daar heb ik geen spijt van, stoelen zitten heerlijk, de stilte in de auto is ook heerlijk, weinig bandengeluid en windruis van de ramen, gewoon lekker stil. De ruimte is meer dan voldoende, zowel voor de achter passagiers als voor de eventuele bagage. Ook de veiligheid is goed over nagedacht door Nissan, camera's rondom, rijstrook begeleiding, en ik weet niet wat allemaal nog meer.

Is er ook nog een nadeel dan, jazeker, voor zo'n auto, voor dat geld, heeft Nissan in al hun wijsheid besloten om er geen voicedialing in te zetten, dus nu moet je via het scherm van de navigatie een nummer gaan selecteren, ik vind dat levensgevaarlijk, je bent steeds ff een paar seconden afgeleid van de weg als je een nummer wilt gaan kiezen uit het menu, wat is er makkelijker dan ff op dat telefoonicoontje op je stuur te drukken en dan roepen, bel Piet of zo, en het gebeurd. Dit vind ik een grote fout van Nissan, en voor alle nieuwe kopers van een Nissan Qashqai, vraag er naar of voicedialing erin zit, zoveel veiliger als je moet bellen vanuit de auto.

Verbruik van de auto is nu nog vrij hoog, maar heb begrepen dat het minder word als die goed is ingereden.

Voor de rest dus super tevreden met onze Nissan Qashqai.

Uitvoering1.2DIG-T 115 N-conne
Brandstofbenzine
Bouwjaar2018
In bezit1 jaar
KM-stand1.500 km
DealerNieuwkerk

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor9
  
 
Reactie van: Rene. Dewit, datum: 12 januari 2019

Antwoord: Ik ben blij met uw commentaar daar ik twijfelde tussen de 3008 en de Quasqai, ben gegaan voor de Quasqai 1.2 dct maar vond de 115 pk aan de magere kant. Wie schets mijn verbazing de 2019 dgt heeft nu 160 pk, da's wel balen. Ben ook tevreden over de rijeigenschappen hoewel sommige hobbels in de weg sterk doorkomen.
Groet Rene

 
Reactie van: Peheniro, datum: 30 januari 2019

Antwoord: Klopt Nissan is Nissan niet meer

 
Reactie van: P. Bechtold, datum: 30 januari 2019

Antwoord: Ik hoop dat je zo blij blijft met je Qashqai. Ik ben al 35jaar nissan rijder zonder grote problemen. Vorige wagen was een QQ met veel problemen aan de carosserie.Laatste is een Qasqai uit 2016. Alleen maar problemen. Nieuwe accu. 2x distributiekettingspanner, nieuwe distributieketting (na 30.000km). 2x nieuwe middenarmsteun, nieuwe oprol mechanismen voor gordels, etc, etc. En tot overmaat van ramp nieuwe motor erin. En ik lijk niet de enige te zijn met al deze problemen. Sinds Nissan Renault is geworden is de kwaliteit verdwenen. Dit was dus echt mijn laatste Nissan. Ik ga op zoek naar een degelijk merk.

 
Reactie van: Pthorborg, datum: 5 mei 2019

Antwoord: Hier ook drama op drama. Boos, verdrietig, teleurgesteld. Alles laat los, rammelt, kleppert, fluit, nieuwe accu (auto van nieuw 33.000,-) binnen een jaar, distributie bus, nieuwe automaat erin.. enz enz. Nooit meer Nissan. Voelt niet veilig /geen vertrouwen meer.

 
Reactie van: Pthorborg, datum: 5 mei 2019

Antwoord: Wellicht eens sparren, meneer/mevr Bechtold?

 
Reactie van: Eric. Lucie, datum: 14 juli 2019

Antwoord: Gaat het bij deze gevallen ook om de Connecta? Ik lees veel negatiefs over de Tekna, maar benieuwd of dit ook allemaal voor de Connecta geldt?

 
Reactie van: Stephanie. Kint, datum: 6 september 2019

Antwoord: Totaal niet tevreden over Nissan Qashqai, al voor 2e x problemen met automatique. Iets langer dan een jaar geleden laten vervangen en nu alweer kapot. Maar heeft zogezegd niks met elkaar te maken. Grote kosten hangen weer boven ons hoofd! Nooit meer Nissan! En van de klantenservice gesproken: lijkt nergens op, oneerlijke communicatie, etc....

 
Reactie van: Janpauls, datum: 10 september 2019

Antwoord: Stemherkenning met een Qashqai uit 2017 icm iPhone werkt wel degelijk. Rode knop op je stuur indrukken en je kunt dan Siri van de iPhone gebruiken om te bellen of andere vragen te stellen.

Nieuwe vloermatten voor de Qashqai?
Dat kan! Vanaf € 45,-
Just Carpets.nl

 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »