26 februari 2014
Nissan Qashqai (2014 - 2021)

Nissan Qashqai (2014 - 2021)

5 Euro NCAP-sterren voor Nissan Qashqai

Autozine
26 februari 2014 | De onafhankelijke veiligheidsorganisatie Euro NCAP heeft de nieuwe Nissan Qashqai na de recente crashtests beloond met het maximumaantal van vijf sterren. De hoge score is mede te danken aan innovatieve veiligheidsvoorzieningen als het "Nissan Safety Shield". De Crossover scoort bijzonder hoog met de bescherming van kinderen en met de veiligheid bij frontale en zijdelingse aanrijdingen.

Op zoek naar een Nissan Qashqai?
bynco heeft er 249 vanaf € 14.590,-

Nissan Qashqai (2014 - 2021)

Tijdens de crashtests bleef de carrosseriestructuur van de Nissan Qashqai intact. De knieën en dijbenen van bestuurder en passagier zijn goed beschermd. De veiligheid van de bestuurder scoorde maximaal in de crashtests. Ook voor de veiligheid bij een aanrijding aan de zijkant kende Euro NCAP de maximale score toe.

Nissan Qashqai (2014 - 2021)

De Nissan Qashqai biedt maximale bescherming aan kinderen in de auto. Voor de veiligheid van een kind van achttien maanden kende de Euro NCAP zelfs de maximale score toe. En de voorbumper werd ook maximaal gewaardeerd voor de bescherming van voetgangers.

De veiligheidssystemen onder de naam Nissan Safety Shield spelen een belangrijke rol bij het bereiken van de goede resultaten in de Euro NCAP-crashtests. Nissan Safety Shield is een pakket elektronische veiligheidssystemen die de bestuurder en inzittenden optimale bescherming bieden. Het Nissan Safety Shield in de nieuwe Qashqai omvat Forward Emergency Braking, Driver Attention Alert, Lane Departure Warning, High Beam Assist en Traffic Sign Recognition. Het systeem omvat ook Blind Spot Warning en Moving Object Detection, dankzij de aanwezigheid van Nissans Around View Monitor-techniek.

Van de vorige generatie Qashqai zijn wereldwijd twee miljoen exemplaren verkocht. Nu rolt elke 61 seconden een nieuwe Qashqai van de productielijn in de Nissan-fabriek in het Engelse Sunderland.

AutoCoach
Nieuwe dieselversies voor Nissan QASHQAINieuwe dieselversies voor Nissan QASHQAI
27 februari 2019
Nissan introduceert Qashqai N-MotionNissan introduceert Qashqai N-Motion
5 februari 2019
Nieuwe motor voor Nissan QASHQAINieuwe motor voor Nissan QASHQAI
19 oktober 2018
Nieuwe dieselmotor voor Nissan QASHQAINieuwe dieselmotor voor Nissan QASHQAI
25 september 2018
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum