5 februari 2019
Nissan Qashqai (2014 - 2021)

Nissan Qashqai (2014 - 2021)

Nissan introduceert Qashqai N-Motion

Autozine
5 februari 2019 | De Qashqai N-Motion is een nieuwe speciale uitvoering van Nissans succesvolle Crossover. Nissan heeft zowel het interieur als het exterieur van de QASHQAI N-Motion voorzien van unieke designelementen die de positie van de Qashqai als ultieme Crossover moeten versterken. De Qashqai N-Motion is per direct te bestellen.

Op zoek naar een Nissan Qashqai?
bynco heeft er 249 vanaf € 14.590,-

Nissan Qashqai (2014 - 2021)

De Nissan QASHQAI N-Motion is gebaseerd op de uitvoering N-Connecta. Behalve van de standaarduitrusting is de N-Motion-uitvoering ook voorzien van zilverkleurige bumperbescherming voor en achter, bijpassende zilverkleurige spiegelkappen, dakrails en een panoramisch dak. Adaptieve led-verlichting en lichtmetalen 19-inchwielen maken de uitstraling compleet.

Nissan Qashqai (2014 - 2021)

De stoelen zijn voorzien van exclusieve oranje inzetstukken op de zijwangen en dito stiksels over de gehele stoel. De opvallende stiksels komen terug in de kniekussens aan weerszijden van de middenconsole, bij de versnellingshendel, en in de binnenbekleding van de voorportieren en langs de bovenzijde van de bergruimte tussen de voorstoelen. De vier vloermatten, eveneens met oranje stiksel, maken het geheel af. Voor extra bescherming van de bagageruimte is de Nissan Qashqai N-Motion uitgerust met een mat die de gehele laadvloer bedekt.

Standaard is de QASHQAI N-Motion voorzien van het nieuwe NissanConnect, het infotainmentsysteem van Nissan. De Nissan Intelligent Mobility-technologie zorgt voor een verbinding tussen de bestuurder en zijn auto. Functies zoals stemherkenning, Find My Car, Over The Air map- en software-updates zijn standaard, net als een snelle zoekfunctie en Apple CarPlay en Android Auto.

De meerprijs ten opzichte van een N-Connecta uitvoering bedraagt 1750 euro, terwijl het N-Motion pakket een waarde vertegenwoordigd van 3.200 euro. De Nissan Qashqai N-Motion-uitvoering is leverbaar in combinatie met de 1.3 benzinemotor.

Nieuwe dieselversies voor Nissan QASHQAINieuwe dieselversies voor Nissan QASHQAI
27 februari 2019
Nieuwe motor voor Nissan QASHQAINieuwe motor voor Nissan QASHQAI
19 oktober 2018
Nieuwe dieselmotor voor Nissan QASHQAINieuwe dieselmotor voor Nissan QASHQAI
25 september 2018
Nissan QASHQAI nu ook met ProPILOTNissan QASHQAI nu ook met ProPILOT
3 april 2018
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum